Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand design - Lucrari diverse, comentarii si discutii (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/22063-freehand-design-lucrari-diverse-comentarii-discutii.html)

blue macca 24-03-08 17:03

Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii

vad ca.ti plac muschiuletii americani... e bine ca desenezi, numa sa te tii de treaba daca vrei sa.ti iasa bine bine :P cu totii ne batem gurile cu 'proportii, hasura, linie' etc... ideea de baza e ca pe parcurs o sa le inveti pe toate daca te tii de treaba. trage un oc pe la tutoriale... incearca sa faci si dupa poze (fara sa copiezi conturul... ci, pentru inceput, doar proportiile) bafta in continuare ...(marfa Dacia, seby =d> )

ramirez13 24-03-08 17:27

2 Attachment(s)
Da pai imi place sa desenez masini si am inceput din a 5-ea cu chestii dinalea ca la gradinita si am evoluat mai ales ca acum sunt la liceu de arhitectura cred ca ma va ajuta treaba asta.
Masina mea preferata din muschii americani e Dodge Charger R/T Coupe din 1979
cred eu ca e o masina reusita .

Asta am facut eu la tabla dupa ore astazi ca nam avut de lucru :P :D
Poate nu sunt reusite dar totusi pentru un incepator ca mine e ceva sa faci asta la tabla de format 1,30 pe 2,10 cred ,nu stiu. oricum pozele nu sunt prea clare pentru ca sunt facute cu telefonul si nu are rezolutia mare.
Dativa cu parerea ! :D

ramirez13 25-03-08 17:07

5 Attachment(s)
Asta am facut astazi un BMW M3 mai vechi nu prea reusit shi am mai modificat ceva la Chargerul asta verde :D.
Dativa cu parerea ...sa mai continui cu desenatul .
Apropo cine imi pune linkul cu tutorialul de incepator???:?:

no limits design 25-03-08 22:57

1 Attachment(s)
un porke de la mine;)

B_M_I 26-03-08 07:04

3 Attachment(s)
nu prea le am fata de voi dar adaug si eu ceva

Ace Axel 26-03-08 09:18

eu zic ca sunt reusite desenele, dc nu continui ?

B_M_I 26-03-08 17:22

nu prea mai am timp liber.

blue macca 26-03-08 17:37

place porke.u =d> bravo

B_M_I 26-03-08 22:06

da intradevar porkele e tare

DjRainManFast 28-03-08 04:03

1 Attachment(s)
Masina unui prieten! :D Corrado VR6!

dpaul_gtr 30-03-08 17:15

1 Attachment(s)
Am facut si eu un Civic Si Coupe; ce ziceti d el? Sunt incepator si m-as bucura daca mi-ati da ceva sfaturi :) Attachment 499509
Si porkele ala d mai sus e super tare!!!

Darius DMS 31-03-08 11:50

Quote:

Originally Posted by dpaul_gtr (Post 1455976)
Am facut si eu un Civic Si Coupe; ce ziceti d el? Sunt incepator si m-as bucura daca mi-ati da ceva sfaturi :) Attachment 499509
Si porkele ala d mai sus e super tare!!!

FB.e perfecta.incearca sa faci si umbra masinii.pt inceput e bn.bafta in continuare.(dak mai ai desene,creaza ti untopic si posteazale acolo.noi le vom comenta cu sfaturi.)bafta din nou8);)

radu.3 31-03-08 21:51

ete na, masina PERFECTA. nenica, atunci cand vei vedea o masina desenata PERFECT sa ma anunti si pe mine, ca tare curios sunt...tu ai ce ai cu umbra ta; poate omu` n-a vrut sa-i faca umbra, asa cum nu prea fac nici eu umbra, pentru ca pentru inceput incerc sa invat perspectiva si proportiile, apoi la umbre, valorat & stuffs...

dpaul_gtr 02-04-08 12:53

Quote:

Originally Posted by Darius.desenator de 11ani (Post 1457575)
FB.e perfecta.incearca sa faci si umbra masinii.pt inceput e bn.bafta in continuare.(dak mai ai desene,creaza ti untopic si posteazale acolo.noi le vom comenta cu sfaturi.)bafta din nou8);)

mersi de incurajari :D O sa incerc sa pum mai multe desene pe forum, dar nu am calculator si nu prea am pe unde sa intru pe net. Nu prea imi ies farurile ca lumea, poate cineva sa ma ajute?

blue macca 02-04-08 13:18

1 Attachment(s)
l.am facut si eu pe Stapaul Inelelor;)

All times are GMT +2. The time now is 05:41.

- Copyright 2026 4Tuning