![]() |
Re: Supercars - Japoneze vs. Europene
Quote:
|
Quote:
OFFTOPIC my fav cars are: 1. leon 2.0 tdi 140cp, sport-up, resoftata, yellow, jante 18' sau 19', kit seat sport sau wide body de la je design... dar probabil ca primul, coborata cu cativa mm, si muzica multa si buna 2. C klasse 320cdi, avantgarde, resoftata, alb, jante 19 ceva sa dea bine pe dansa, kit amg, trapa panoramica, advanced agility, muzica harmann kardon, xenon, eventual si 7G tronic dar nu neaparat :) 3. S 63 AMG the dream car with no comments Deci nu-mi plac supercarurile :rolleyes2 al 2-lea deci poate se uita irinel, gigi sau prigoana si imi faca si mie un cadou de ziua mea :lol: |
Quote:
Dream car pt mine : McLaren Mercedes SLR 722, negru daca se poate :D |
ehhh, eu am zis ceva cat de cat realizabil (mai putin S) ca asa mi-ar placea veyron, clk dtm si 63 amg black series :)
|
Quote:
|
[QUOTE=ameer;970729]Hai ma Alex... NSX...:-P :-P
Supercaruri japoneze sant mai multe decat NSX. Ei au alta conceptie despre astfel de masini. Skyline e supercar in aceeasi masura ca 911 (doar ca skyline'u e mai rapid). Masinile care merg in WRC sant supercaruri (Evo shi STi). Supra e foarte rapida dar din pacate au scos-o din productie; pariez ca daca ramanea shi avea acelashi v6 TT (adik tipul de motorizare nu acelashi motor) , acu' avea peste 400 de hp. Credeti-ma nebun dar asha e.:twisted: |
[QUOTE=IamCross;990337]
Quote:
|
[QUOTE=IamCross;990337]
Quote:
Du-te inapoi la nfs amice... |
Ce e mai ciudat e faptul ca asta este un versus intre toate marcile europene (adica originare din Germania, Italia, Franta, Anglia, Suedia, Spania, etc.) si marcile dintr-o singura tara, in speta Japonia. Pai e echitabil?!
De ce nu discutam: nemtesti vs. japoneze, frantuzesti vs. japoneze, eventual nemtesti vs. italiene, etc? |
In 1997, Rev Speed magazine recorded a laptime of 59.1 seconds, in the MINE'S R32 Skyline GT-R. A few months later they recorded a laptime of 59.8 seconds in the newer MINE'S R33 Skyline GT-R (this GT-R was heavier than the R32). Later in 2002, Best Motoring recorded a laptime of 57.7 seconds in the current MINE'S R34 Skyline GT-R demo car. For a comparison, the McLaren F1 does a lap on this track in 1:04 seconds.
Mc Laren...ia de aici...nu am putea compara cele 2 masini fara ajutorul unui tuner care ar mai reduce din diferente...exista zeci de firme ca MINE`S, AMUSE, TOP SECRET, VEILSIDE, SPOON, OPERA, TOM`S, MUGEN, NISMO, etc. care transforma legendele lor sport gen Skyline GT-R, Supra, NSX, RX-7, Impreza 22-B,3000 GT, etc. in adevarate supercaruri care pot spulbera orice exotica vreti voi...McLaren, o masina revolutionara e un exemplu cat se poate de bun... |
Tsukuba e circuitul...poate are vreo relevanta pt careva
Aici un mic exemplu de transformare...:D...masina de baza e detinatoarea recordului la cai putere pe mia de cc la un maotor NA http://galeria.forocoches.com/data/5...a_S2000_02.jpg |
Buna tuturor,
in curand vreau sa-mi cumpar o masina noua.(in marja de 23-27k) Am decis sa fie pe benzina (nu ma intrebati de ce, pt ca iarasi deschis atunci eterna benzina vs motorina discutie) In fine m-am tot uitat pe net la diferite situri si forumuri am intrebat si si m-am oprit la Honda Acord 2.2i, VolvoS60 2.4i Kinetic .ar mai fi si Volvo s40 2.0i Kinetic. Acum intre primele doua este o diferenta destul de mare de pret Honda versiunea Comfort + cateva optionale ajunge pe la 22k iar Volvo S60 Kinteic + vopsea metaliza pe la 29,3 k.(asta daca preturile de pe situri sunt corecte. ) Vreau sa va intreb daca Volvo S60 merita diferenta de cam 7,5 (mai ales ca imi depaseste putin si bugetul). Eu despre Acord pe cine am intrebat si ce am citit au fost numai lucruri bune si f. Bune. (motor , fiabiliate, tinuta de drum , etc.) Ar fi aici de luat in calcul si pretul mai mare pt piese si service. tin sa-ti spun ca nu prea ma intereseaza la o masina dotarile "excesive" adica ce exista pe Kinetic la volvo s60 si ce are Honda Comfort e OK ( ce naiba am nevoie de scaune incalzite cand am deja incalzire in masina ?? plus altele dar nu vreau sa detailez) ci mai degraba performantele Diferenta de pret de care eu va intrebam ar putea fi justificata partial de motorizare (s60 2.4i,170 CP) vs (honda 2.0i 140 CP). Exista la Honda un model 2.4i 190 CP care ajunge pe la 27K dar are dotari standard care bat spre gama Momentum la Volvo ( deci este mult peste ce ma intereseaza pemine), practic se pastreaza diferenta de pret. La un moment dat am ma gandisem si la S40 2.0i dar mi s-a spus ca este practic o Mazda 3 cu mici imbunatiri si ca nu merita banii in plus. Este adevarat ? Orice sugestie este binevenita |
Orice sugestie e binevenita? Atunci prima ar fi sa te familiarizezi cu acest forum si sa postezi la sectiunile si topicurile potrivite. Aici, din pacate, esti total off-topic.
|
Am vzut ca are fani NSX-ul...ce spuneti de ce urmeaza...:D
[IMG]http://thumb12.webshots.net/t/64/64/...2mzbfWv_th.jpg[/IMG] [IMG]http://thumb12.webshots.net/t/54/54/...2BWKADC_th.jpg[/IMG] [IMG]http://thumb12.webshots.net/t/61/161...2yJciZU_th.jpg[/IMG] E o mica conversie Veilside :D |
au si japonezii supercaruri. jgtc va spune ceva? daca nu va spun eu ca masinutele de acolo au in jur de 900_970 cp . undeva pe net daca aveti rabdare le gasiti de vinzare . aproximativ 1.350.000 de dolari. astea nus supercaruri? si se ia la trinta oricind cu merturi ,lambo, ferarri, sau orice masina europeana buna de parcat in fata terasei vara pt impresii
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning