![]() |
Re: Nissan 200sx 1991
Quote:
|
Quote:
Inteleg de ce folosesc cei de acolo piggyback si alte prostii la masinile lor...dar asta nu inseamna ca trebue sa le copiam... Acolo montarea si programarea unui stand alone costa dublu decat aici...de asta se joaca cu alte solutii, dar toate au compromisul lor si nici una nu da aceasi rezultat. Un ungaria montare, programare si electornica in sine cu senzori costa 1100e...nu merita sa punem alte. Cine a pus dupa 1-2 ani vine si schimba, sa schimbat 3 greedy e-manage pana acum...si rezultaltul era mult peste asteparile proprietarilor. Eu zic ca asta spune tot. |
eu mi-a montat in anglia un apex-i boost controller pe nissan z32 iar cind cresc nivelul de presiunea in turbine diferenta de lucru al motorului e mult mai placuta .Eu sunt f multumit de el.
|
Quote:
eu pesrsonal nu umi place sa mearga electronic asta...nici o data nu am vazut vreun controler care sa tina linear boostul. Singura interventie ce e ok, este solenoidil care da drumul la presiune spre WG peste 0.5-0.7 bar, astfel nu se intampla fenomenul de swirl. Stim toti ca daca boostul e reglat mechanic la 1 bar wg-ul incepe sa deschide deja la 0.2-0.3 bar, de asta nu avem, sau foarte putin presiune in trepte 1-2. Iar presiunea las sa fie comandat mecanic, adica limitarea, astfel nu primesc owerboost, si cresterea este inca sportabila + la presiune maxma nu are +- 0.2 bari marja din cauyóza feedback-ul de la electronica. |
Quote:
|
Quote:
|
Hai ca va luat capul cu electronica :-P No sa pun niciodata nisstune sau mai stiu eu ce.Intre timp se lucreaza la electrica masinii...e atat de mult de munca.
|
lasa ma k pana albesti o faci tu :)))
|
Succesuri si sa fie bine !Ca ai gasit toate mufele de pe acolo! Mai amice Tarnafes :D
|
IT`S FUCKING ALLLLIIIVEEEE !!!!!!!!!! :evil_laug
e 2 , ma duc acasa sa dorm relaxat in fine :peace: |
IN SFARSIIIT !
|
era si timpul!!!!! bravo pretine!!! deabia astept sa vad cum toarce!!!
|
heheheh , bravoooo , dai de baut in weekend o apa rece :D acum repara-te si pe tine :D
|
bravo in sfarsit!sa ai noroc de ea
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning