![]() |
Re: vw golf 2... in progress
TBC te mananca norbi... :))) si pe golf GTI-ul .. ;) noroc.. !!
|
Quote:
Daca stie cineva sa-mi spuna ce teava se foloseste pt rollcage.Nu stiu diametrul si cred ca trebuie ceva special deoarece greutatea e cruciala ... |
iti dau eu niste scheme pe mess ;)
|
Quote:
|
il stiu p unu care si-a pus din teva de gaze...dar nu vrei sa stii cat d grea era...
sa cauti si la firme dinastea d tuning...poate gasesti ceva mai eftin |
rollcage? iara reluam discutia?:)
|
Quote:
Si NU, nu am de gand sa ma rastorn cu ea ... Dar nu stii niciodata cand vine nea Joska ........ si ma trezesc intr-un sant cu juma masina rupta in doua ... Oricum in iunie un tip din Botosani mi-a rezolvat 307-le ... neacordandu-mi prioritate ...si cum m-am oprit in loc, si asa ma lovit ... (F*UCK YOU NICU!!!) Deci motive sunt de ce vreau rollcage ... atata tot ... |
acelasi motiv il am si eu :)
|
Nu injura, ma, omul de ziua lui... :D
Hai cu roll cage-ul :> Prietenii stiu de ce...................................... |
Re: vw mk2 84
mai bine ma abtin...postul oricum nu-si are rostul :D
|
mf rau masina,am citit tot topicu de mam plictisit,parca nu se mai termina.....dar a meritat,am invatat multe despre mk2......si app si ios fan mk2,si sper sa fac rost de unu cat de curand sa ma apuc de munca la el,k am destul timp panami iau io carnet......bafta in continuare cu ea si fara evenimente neplacute
|
Quote:
Eu iti urez bafta la carnet si sa cresti mare ca mai ai pana la carnet ... Mk2 - ul e masina mea preferata ... Cum zicea candva un prieten(Razak) - Cum ma simt la volanul golfului ... nu ma simt asa la nici o alta masina ... Si sincer asa ma simt si eu ... In ianuarie masina o sa primeasca mai multe cadouri ... Pana atunci pauza! |
Si renunti la locurile din spate?
|
ms zib3r,cum sa nu te simti cel mai bn la volanul masinii tale...ai crescuto k propriul copil,iar acum te poti mandri ce a ajuns al tau mk2....sa pui poza cu masina cand ai cumparato cu cea din prezent,sa vezi ceai realizat,kiar dak e un simplu golf cum zici u,dar ptr tn nu e
Gramatica unde e?? |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning