![]() |
Re: help (about...anything )
Impar 70 de lei :)
|
Mi-am facut azi itp-ul la impar. m-a costat 77 lei. inspectia a fost foarte sumara zic eu, avand in vedere ca eram la al doilea itp. nu s-au interesat de stingator , triunghi.
|
Ce inseamna sumar la tine?Ca la mine au facut : test amortizoare,test sistem franare,test sistem iluminat,inspectie stingator-trusa-triunghiuri-vesta !
|
pai sistemul de iluminat nu l-au verificat, trusa-triunghi-vesta nu. la cauciucuri nu s-au uitat sa verifice daca au dimensiunea care scrie in certificat.
|
Quote:
ps. ca daca te cautau la marimea rotilor, si aveai ceva ce trebuia schimbat erau bulangii |
m-ai inteles gresit. nu am zis in nume de rau ca a fost o inspectie sumara. m-am gandit ca daca era o masina mai veche sigur stateau cu ochii lipiti pe ea decat la una de doi ani.
|
Buna dimineata tuturor:D Spuneti-mi si mie unde este o spalatorie sau cnv care sa curete interiorul tot :D unde este ?cat costa la un audi a4 b6 si ce intra in pret adik plafon scaune bord tot sau numai anumite lucruri (cum fac unii) si cat dureaza :D multumesc frumos:D:P
|
Quote:
|
wow deja raspuns:D mercy frumos si face treaba buna?;))? ca e oleak patat plafonu si in spate de suc bancheta si nah as vrea sa iese dak se poate:D:P multumesc oricum o sa incerc:D:P
|
Quote:
|
Acolo am zis si eu..
|
Quote:
|
a multumesc mult:D nah am mai fost si la unu si el cica curata si face luna dar era pur si simplu ca la spalatorie... nimic nu sa schimbat:D:)) si am plecat foarte dezamagit.. oricum multumesc ptr sfat chiar o sa incerc in zilele ce urmeaza;):oops::oops::oops: multumesc cristi si 2010(vezi ca ne apropiem de 2011:))=)))
|
cine stie o firma autorizata care sa poata monta un sistem de alarma. prefer o firma mica nu firme mari gen azia, sigma.....
|
TEXSISTEM e o firma buna, nu stiu preturile, aveau sediul pe langa Kaufland
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
- Copyright 2026 4Tuning