Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Topic de Help! (pentru orice problema) (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/21018-topic-help-problema.html)

micut_zu 06-08-10 19:25

Re: help (about...anything )

Impar 70 de lei :)

oltcit_aveo 12-08-10 09:06

Mi-am facut azi itp-ul la impar. m-a costat 77 lei. inspectia a fost foarte sumara zic eu, avand in vedere ca eram la al doilea itp. nu s-au interesat de stingator , triunghi.

micut_zu 12-08-10 11:38

Ce inseamna sumar la tine?Ca la mine au facut : test amortizoare,test sistem franare,test sistem iluminat,inspectie stingator-trusa-triunghiuri-vesta !

oltcit_aveo 12-08-10 11:52

pai sistemul de iluminat nu l-au verificat, trusa-triunghi-vesta nu. la cauciucuri nu s-au uitat sa verifice daca au dimensiunea care scrie in certificat.

pytyk' 12-08-10 17:18

Quote:

Originally Posted by oltcit_aveo (Post 3580688)
pai sistemul de iluminat nu l-au verificat, trusa-triunghi-vesta nu. la cauciucuri nu s-au uitat sa verifice daca au dimensiunea care scrie in certificat.

de ce nu strigi in strada ca nu te-au verificat mai bine
ps.
ca daca te cautau la marimea rotilor, si aveai ceva ce trebuia schimbat erau bulangii

oltcit_aveo 12-08-10 17:48

m-ai inteles gresit. nu am zis in nume de rau ca a fost o inspectie sumara. m-am gandit ca daca era o masina mai veche sigur stateau cu ochii lipiti pe ea decat la una de doi ani.

r@dy 31-08-10 08:11

Buna dimineata tuturor:D Spuneti-mi si mie unde este o spalatorie sau cnv care sa curete interiorul tot :D unde este ?cat costa la un audi a4 b6 si ce intra in pret adik plafon scaune bord tot sau numai anumite lucruri (cum fac unii) si cat dureaza :D multumesc frumos:D:P

cristi_407 31-08-10 08:14

Quote:

Originally Posted by r@dy (Post 3622506)
Buna dimineata tuturor:D Spuneti-mi si mie unde este o spalatorie sau cnv care sa curete interiorul tot :D unde este ?cat costa la un audi a4 b6 si ce intra in pret adik plafon scaune bord tot sau numai anumite lucruri (cum fac unii) si cat dureaza :D multumesc frumos:D:P

Spre Gheraiesti..dupa rondul ala, dupa pod, pe partea stanga este o casa albastra, o spalatorie..in jur de 1 mil..si face tot in pret..cam o zi dureaza..

r@dy 31-08-10 08:18

wow deja raspuns:D mercy frumos si face treaba buna?;))? ca e oleak patat plafonu si in spate de suc bancheta si nah as vrea sa iese dak se poate:D:P multumesc oricum o sa incerc:D:P

2010 31-08-10 08:23

Quote:

Originally Posted by r@dy (Post 3622520)
wow deja raspuns:D mercy frumos si face treaba buna?;))? ca e oleak patat plafonu si in spate de suc bancheta si nah as vrea sa iese dak se poate:D:P multumesc oricum o sa incerc:D:P

Si in Gheraiesti la Vasile, acolo prima pe stanga cum treci podul si la Pacific Blue se face treaba fff serioasa:!::!::!:

cristi_407 31-08-10 08:32

Acolo am zis si eu..

2010 31-08-10 08:36

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 3622547)
Acolo am zis si eu..

Am vazut si am vrut sa prinda mai multa incredere colegul nostru, ca acolo se face treaba buna..:oops:

r@dy 31-08-10 08:42

a multumesc mult:D nah am mai fost si la unu si el cica curata si face luna dar era pur si simplu ca la spalatorie... nimic nu sa schimbat:D:)) si am plecat foarte dezamagit.. oricum multumesc ptr sfat chiar o sa incerc in zilele ce urmeaza;):oops::oops::oops: multumesc cristi si 2010(vezi ca ne apropiem de 2011:))=)))

Bmw_Rulllzzz 31-08-10 09:43

cine stie o firma autorizata care sa poata monta un sistem de alarma. prefer o firma mica nu firme mari gen azia, sigma.....

Boasa 31-08-10 09:50

TEXSISTEM e o firma buna, nu stiu preturile, aveau sediul pe langa Kaufland

All times are GMT +2. The time now is 06:25.

- Copyright 2026 4Tuning