![]() |
Re: B 89 Wrc
vezi ca erau niste urme pe bolid ... sa nu o mai mangai!! ... :) pun pariu ca daca o sa mergi cu ea .. o sa te uzi ;)
|
Quote:
suna GEN xxx :-P :D :lol: |
una din cele mai frumoase dacii ! mult respect . am vazut-o odata la petrom pe brancoveanu. arata super
|
Quote:
florinele ai grija de bolid .. cred ca i`ar trebuii o prelata .... |
1 Attachment(s)
Saraca masina :-P
|
mai vrem mai vrem pozee!! superb ;)
|
restul pozeleor . sa le puna propietrarul . io cam atat am cu WRC`u . numai bine;)
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari pentru masina.am urmarit topicul de cateva luni si nu credeam ca sunt oameni in stare de asa ceva, nu pot sa cred decat ca sunt invidiosi, altfel nu stiu de ce ar mai fi postat atatea cuvinte urate in special ca unii nu au nici o legatura cu masinile. nu n te cunosc personal insa te respect pt. tot ce ai facut, cred ca va trebui sa mai asteptam mult timp pana sa vedem o alta dacie cel putin la fel de frumoasa.multa bafta in continuare.
|
salut sunt tipul din brasov care nu vreau sa iti copiez masina ci doar nr de imatriculare atata tot si as dori sa vb cu tine dak vrei si tu bineinteles poti sa imi dai si mi-e te rog id-ul tau ???al meu este lucyl_lucyl ms frumos
|
1 Attachment(s)
congratz` ;)
|
moama scoate fum prin faruri.........
poate faci ca mine si dupa aceea plangi dupa sateliti, ambreiaj.......... |
misto ! :lol:
a bubuit cam repede...era uzat? |
6 Attachment(s)
cred k dak proiectantii francezi care au facut dacia s-ar rasuci in mormant dak ar vedea c ai facut tu la acesta dacie!
sa ai grija de ea florine!! am vazut-o sa 4Tuning Fever si e superba!!! misto filmuletzu asta de la buzau sa sa fi vazut ce burnout a facut la CT!! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:50. |
- Copyright 2026 4Tuning