![]() |
Re: E36 - Bmw
pauza de MC e cu tipa de la mc drive din pitesti.ma dar de ce nu o faci verde ca si asa esti inebunit dupa pisici verzi
|
+1 Galben.. mai sportiv si mai excentric
|
Quote:
asa sa o vopsesc imi ia 20...si dupa nu mi raman bani de piese :D:D:D |
4 Attachment(s)
Cea mai tare culoare... de ce crezi ca si-a vopsito jakalu asa?:):):)
|
alb boss ii sta mai bn ;)
|
Quote:
|
Nici eu.... poate ii place soarele :):):):):):)
|
+1 ALB!
si sper sa nu inchizi topicul pana termini masina ca pentru este sursa zilnica de buna dispozitie:-P:-P:lol: |
1 Attachment(s)
+ 1 pentru galben ( cred ca e mai corecta balanta acum , nu ? )
alb deja e plin de pisici , galbenul ala e mai rar ... dar cum a zis cineva mai sus .. verde e mult mai rar , si foarte placut pe e36 ... ori verdele care e pe masina lui Skilzzu , ori verdele din poza de mai jos ... |
Ia vezi bossuţuleeee,e fiţă maximă ! :D http://i31.tinypic.com/24gu4vb.jpg
|
+1 alb mat
cum sa inchizi topicul??tocmai tu??tocmai acum????cand incep modificarile???nu cred:writers_b |
1 Attachment(s)
puneti ma poze cu matze albe!
sau galbene! si-a luat e46 si n-am vazut eu? nu mi se pare o comparatie buna sa vezi cum ii sta la un e36 alb si sa prezinti un e46! |
ma baieti,astia care zic ca "sunt" plin de matze albe p'acilea'sa pe la noi:lol:, sa arunce si ei o poza sa vada si ochiu nostru,ca eu nu vazui;)
|
Quote:
eu zic galben, dar colant nu cred ca e treaba.... fa-o cum vrei tu....si cu stanga daca ai bataturi in dreapta.........:lol::lol: merge si rosu...vezi fostul AAP sau PRP cum ajunsese pe la voi... si interiorul de plush cum era aia la pitesti.......:lol::lol::lol::lol: fa si mie dansu asta..........:lol::lol::lol::lol::lol: https://www.youtube.com/watch?v=iQaZJVJZ62M |
1 Attachment(s)
Decat galbene mai bine alba !
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning