Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Masina mea, Audi A4 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/20634-masina-mea-audi-a4.html)

Vlad_BMW 19-08-07 20:25

Re: Masina mea, Audi A4

asta chiar ca e cel mai marfa audi din romania ... sa ai grija de ea ca prin romania te pandesc multe gropi.. ;) Felicitari pt ce ai realizat..

SFW 19-08-07 21:07

Quote:

Originally Posted by vladutz_mitsubishi (Post 1054630)
asta chiar ca e cel mai marfa audi din romania ... sa ai grija de ea ca prin romania te pandesc multe gropi.. ;) Felicitari pt ce ai realizat..

Multumesc. am, am :-)
Da nu e asa de mare realizare, doar am stiu sa asortez diferite accesorii ... :-)

Aaronnel^ 20-08-07 00:26

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1054680)
am stiu sa asortez diferite accesorii ... :-)

Imi place ca esti modest :bunch:

SFW 20-08-07 02:07

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 1054994)
Imi place ca esti modest :bunch:

:lol: Nu e vorba de modestie ... dar daca poti spune de mine care am comandat niste piese aftermarket, m-am dus cu ele la un service sa le monteze, atunci ce se poate spune despre o persoana ce modifica masina cu propriile maini ... despre acea persoana se poate spune ca a realizat ceva ...

Oricum, merci pt flori :D :lol:

11tun 21-08-07 05:23

1 Attachment(s)
acum sa spun si eu ce parere am de masina asta. sper sa nu deranjez!

mie personal nu imi place tocmai acest kit (oettinger). pot spune ca sunt fan rieger. dar sa lasam asta, n'are importanta.

imi place cum este lucrata, ma refer la vopsit si montat kitul pe ea. Arata bine,iar imbinarile sunt bine realizate. e lucata bine, felicitari.
de jante nu sunt tocmai incantat, ar fi aratat mai bine cu barracudele velvet, mai ales ca ai optat pt dimensiunea de 18 zoli.

numai bine.

flo2203 21-08-07 08:24

felicitari si de la mine:yes: foarte frumos lucrat.

SFW 21-08-07 12:11

Quote:

Originally Posted by 11tun (Post 1057033)
acum sa spun si eu ce parere am de masina asta. sper sa nu deranjez!

mie personal nu imi place tocmai acest kit (oettinger). pot spune ca sunt fan rieger. dar sa lasam asta, n'are importanta.

imi place cum este lucrata, ma refer la vopsit si montat kitul pe ea. Arata bine,iar imbinarile sunt bine realizate. e lucata bine, felicitari.
de jante nu sunt tocmai incantat, ar fi aratat mai bine cu barracudele velvet, mai ales ca ai optat pt dimensiunea de 18 zoli.

numai bine.

Nu deranjezi, mai ales ca exprimare este mai mult decat ok, ai zis punctul tau de vedere si nu ai jignit cu nimic.

Cum am spus si pe celalalt topic, imi place oettinger, si asta e o parere subiectiva, tine de gusturile mele, si sunt constient ca poate altii prefera altceva.

Jantele, am vrut prima data barracuda, dar au fost probleme cu comanda ... au si venit jantele dar aveau o dimensiune gresita.
Jantele actuale, nu sunt deosebite prin ceva anume, imi place cum dau pe masina, si imi place ca au spitele mai groase decat cele barracuda.
Dar per total sunt foarte multumit cum dau pe masina.

Multumesc pt urari, si felicitari si tie pt masina ta.

Quote:

Originally Posted by flo2203 (Post 1057068)
felicitari si de la mine:yes: foarte frumos lucrat.

Multumesc

rider on wheel 22-08-07 07:37

SFW-ule tu esti baza !!! Super a4 :lol:

SFW 22-08-07 12:12

..
Quote:

Originally Posted by rider on wheel (Post 1058676)
SFW-ule tu esti baza !!! Super a4 :lol:

..

.10x.:-)

IONUT-GBP 22-08-07 13:20

Cele mai frumoase Audi A4 din RO...SFW si TUN:bat: :yikes: :evil_laug :evil_laug :bunch:

SFW 22-08-07 13:26

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1059085)
Cele mai frumoase Audi A4 din RO...SFW si TUN:bat: :yikes: :evil_laug :evil_laug :bunch:

:lol: :lol: 10x

Boasa 29-08-07 16:24

Mishu poate nu am rascolit eu bine thread-ul dar nu pui niste poze cu interiorul tau? Si asa te-ai laudat la 11tun ca ai scaune sport, glumesc :rolleyes2 :rolleyes2 , sa nu te superi pe mine :D :D

SFW 29-08-07 16:31

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 1071108)
Mishu poate nu am rascolit eu bine thread-ul dar nu pui niste poze cu interiorul tau? Si asa te-ai laudat la 11tun ca ai scaune sport, glumesc :rolleyes2 :rolleyes2 , sa nu te superi pe mine :D :D

:lol: Da nu m-am laudat, am zis doar ca si eu am scaune sport da nu e sline ... atat :oops: :lol:

O sa pun vreo 2, ca sa va fac pe plac :lol: , da chiar nu e nimic deosebit la interiorul meu.

Boasa 29-08-07 16:37

1 Attachment(s)
Apropo, accepti o provocare un cu un civic (cel portocaliu daca l-ai vazut prin oras) de aproximativ 160 cai? Pe propietar cred ca il cunosti din cartierul pe unde ai stat, Liviu... poate il recunosti din poza, cel din dreapta...

SFW 29-08-07 16:45

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 1071141)
Apropo, accepti o provocare un cu un civic (cel portocaliu daca l-ai vazut prin oras) de aproximativ 160 cai? Pe propietar cred ca il cunosti din cartierul pe unde ai stat, Liviu... poate il recunosti din poza, cel din dreapta...

Accept, ce o sa fac :)). L-am vazut dar niciodata prea bine.
Pai cand ne vedem prin oras, prin parcari, se rezolva :)

All times are GMT +2. The time now is 14:04.

- Copyright 2026 4Tuning