![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
asta chiar ca e cel mai marfa audi din romania ... sa ai grija de ea ca prin romania te pandesc multe gropi.. ;) Felicitari pt ce ai realizat..
|
Quote:
Multumesc. am, am :-) Da nu e asa de mare realizare, doar am stiu sa asortez diferite accesorii ... :-) |
Quote:
Imi place ca esti modest :bunch: |
Quote:
Oricum, merci pt flori :D :lol: |
1 Attachment(s)
acum sa spun si eu ce parere am de masina asta. sper sa nu deranjez!
mie personal nu imi place tocmai acest kit (oettinger). pot spune ca sunt fan rieger. dar sa lasam asta, n'are importanta. imi place cum este lucrata, ma refer la vopsit si montat kitul pe ea. Arata bine,iar imbinarile sunt bine realizate. e lucata bine, felicitari. de jante nu sunt tocmai incantat, ar fi aratat mai bine cu barracudele velvet, mai ales ca ai optat pt dimensiunea de 18 zoli. numai bine. |
felicitari si de la mine:yes: foarte frumos lucrat.
|
Quote:
Cum am spus si pe celalalt topic, imi place oettinger, si asta e o parere subiectiva, tine de gusturile mele, si sunt constient ca poate altii prefera altceva. Jantele, am vrut prima data barracuda, dar au fost probleme cu comanda ... au si venit jantele dar aveau o dimensiune gresita. Jantele actuale, nu sunt deosebite prin ceva anume, imi place cum dau pe masina, si imi place ca au spitele mai groase decat cele barracuda. Dar per total sunt foarte multumit cum dau pe masina. Multumesc pt urari, si felicitari si tie pt masina ta. Quote:
|
SFW-ule tu esti baza !!! Super a4 :lol:
|
..
Quote:
.10x.:-) |
Cele mai frumoase Audi A4 din RO...SFW si TUN:bat: :yikes: :evil_laug :evil_laug :bunch:
|
Quote:
|
Mishu poate nu am rascolit eu bine thread-ul dar nu pui niste poze cu interiorul tau? Si asa te-ai laudat la 11tun ca ai scaune sport, glumesc :rolleyes2 :rolleyes2 , sa nu te superi pe mine :D :D
|
Quote:
:lol: Da nu m-am laudat, am zis doar ca si eu am scaune sport da nu e sline ... atat :oops: :lol: O sa pun vreo 2, ca sa va fac pe plac :lol: , da chiar nu e nimic deosebit la interiorul meu. |
1 Attachment(s)
Apropo, accepti o provocare un cu un civic (cel portocaliu daca l-ai vazut prin oras) de aproximativ 160 cai? Pe propietar cred ca il cunosti din cartierul pe unde ai stat, Liviu... poate il recunosti din poza, cel din dreapta...
|
Quote:
Pai cand ne vedem prin oras, prin parcari, se rezolva :) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:04. |
- Copyright 2026 4Tuning