![]() |
Re: hai sa ne ajutam...sau nu!
mersi mult quick shifter... dar am rezolvato cu un strunar de pe langa podu de butelii cu 10ron mia luat 2mm din cota interioara a tamburui... la inceput mia cerut 15ron am vrut sai dau 20 si mi-a luat doar 10...
|
cine a facut accidente si cel pe kre la lovit sau la lovit..avea asigurare la ardaf?? sunt curios daca sunt caz special sau asa lucreaza cei in cauza.... [ de pe data de 24.01.2008 astept un accept de plata pt. masina mea..si se pare ca mai am de asteptat...nu stiu ce sa mai cred..deja o iau ca pe o problema personala a domnilor de la ardaf in ceea ce ma priveste] ms anticipat!
|
fixu eu am asteptat 2ani ptr 20mil ... asa ca tu esti copil mic... ce sati zic suna suna si iar suna si iar suna si suna alta rezolvare nu ai :(
|
Ardaf au fost in declin total, in Constanta nu prea mai lucra nimeni cu ei, acum au scos ofertele alea si au mai castigat clienti, dar tot neseriosi cred ca sunt. Eu am zis ca-mi fac RCA la Ardaf si imi pun si un sticker cu "Asigurat de Ardaf" , o sa ma fereasca multi :))
|
nu este vorba de 20 milioane..ci de 280 milioane...fara manaopera....azi am fost p la ei..acum sau mai schimbat un pic lucrurile..se pare ca luni am un raspuns concret...astept...oricum niste nenorocitzi!
|
Quote:
hahahahahahaahah |
am si eu o problema , eu sunt cam uituca, am parcat, am scos cheile si am fugit, uit sa inchid farurile. pana acum, ibiza mea mica tipa daca o lasam cu farurile aprinse, acum nu mai zice nimic:(((( ce sa-i fac?
multumesc |
Aproximativ aceeasi problema o am si eu la un Getz, dar cu mici diferente: uneori imi merge piuitoarea cand deschid usa si sunt pozitiile puse, alteori merge piuitoarea chiar daca pozitiile sunt oprite (cu usa deschisa), iar de 2-3 ori s-a intamplat sa nu-mi mearga piuitoarea cu pozitiile aprinse + usa deschisa...acum astept varianta a patra, sa piuie cu usile inchise si pozitiile aprinse/stinse :lol:
Sincer nu-i greu de rezolvat, la orice masina exista o piesa micuta legata pe plusul pozitiei, dupa intrerupator...dar nu poti sa faci asta singura decat daca te pricepi si daca ai manualul cu tine, ca sa stii firele. Recomand un electrician, nu poate costa mai mult de 50 RON. |
Quote:
|
da corect cel putin la quick pare a fi contactul de la usa... la deepinart poate fi buzzerul din UCH... auzi mai bipaie cand semnalizezi? auzi bipuitu ala sau nici ala nu mai e???
|
Quote:
Pe mine nu ma deranjeaza deloc daca nu face zgomot...daca aprind pozitiile inseamna ca e mai intuneric afara, si automat imi sare in ochi lumina din bord => nu am cum sa o uit aprinsa. @deepinart: nu cred ca raman farurile aprinse, ci doar pozitiile....la masinile mai noi, farurile se opresc cand iei contactul. |
La seat-uri mai e si faza aia cu pozitiile aprinse pe o parte, daca lasi semnalizarea activata, daca nu ma insel
|
Nu este numai la seat, majoritatea masinilor noi au asa ceva (am vzt pe BMW, pe Fiat)
|
nu stiu la mine la logan uchul are un singur buzzer care bipaie la fel si la semnalizare si la faruri aprinse si la tot...
|
salut sunt interesat de o pereche de faruri de logan sparte rupte oricum vreti voi (sticla sa fie sparta sistemul de prindere sa fie ok). preferabil in cta. daca are cineva si nu ii folosesc va rog anuntati'ma pe prv.
ms |
| All times are GMT +2. The time now is 20:37. |
- Copyright 2026 4Tuning