![]() |
Re: Renault Clio Symbol PH1 - B-199-AND
Ilioara..se numeste.
Pe linia lui 102 daca stii..spre titan :) |
Re: Renault clio mk1`
Ce faci ma, vinzi masina?? Apropo, uite ce scrie pe prima pagina a topicului... asa ca fapt divers...
Quote:
Quote:
Un sfat: daca insisti sa o vinzi, lasa la pret... in primul rand ca e prea mare pretul, modelul nu e nici facelift, nici diesel, n-ai optiuni multe la ea, si nu in ultimul rand... piata auto e jos! Am un vecin care o vinde cu 2500, la fel ca a ta (are si geamuri electrice), si sta cu afisu in geam din martie... acum a lasat la 2300 si tot nu a reusit... Parerea mea... PS: fie vorba intre noi, mai mult de 2000 euro nu as da! |
Eu nu am bagat anuntul ca vreau sa o dau neaparat :D daca primesc vreo oferta bine..daca nu tot bine :)) deci chiar nu am intentia sa o dau doar daca primesc ceva la schimb bun ;)
|
Schimb cu un Logan + diferenta din partea ta accepti ? :))
De ce o dai...ai gasit altceva? |
ACCEPTTTT !!!!!! :)))
O dau doar daca imi da cineva ceva la schimb care sa imi placa..si care sa fie si in stare buna.. Daca nu primesc nici o oferta..ramane la mine..oricum nu vreau sa scap de ea pt ca merge :D |
3 Attachment(s)
Salut te intereseaza un shimb cu skoda octavia II vRS 2.0 tfsi????
mai dai tu diferenta de 16.000euro neg. masina are pana in 30 de mii de km. nu bate nimic la ea, suspensie reglabila pe inaltime si pe duritate, evacuare cap coada si serpisori(cam sasaie dar merge) POZE:arrow: |
Nu crezi, daca avea xx.xxx mii euro isi cumpara masina ?
|
Eu doar am intrebat.(mai exista si lume dasta care are bani la saltea):-P:D:lol:
A fost mai mult un fel de gluma. ON: andrey pacat ca vinzi masina(pacat de banii investiti) bafta!!!!!!!!!!!! |
Inclin sa cred ca era o gluma :lol:
Edit: am avut dreptate :D Tot edit: Quote:
|
Stati linisti a fost doar o gluma!!!!!!!!!!!!!
Stiu ca nu dispune de bani multi. |
Quote:
Poate pentru tine ce am facut eu la masina inseamna "nimic" dar pe mine ma multumeste ce am facut pana acum la ea..adica mie imi place ;) In fine..chiar incep sa cred ca pe forumul asta nu sunt multi "prieteni"..doar asa zisi.. Numai comentez nimic..nu am chef sa ma cert..;) Si George..daca aveam banii aia acum nu aveam Clio. Te salut |
Quote:
|
"Foarte buna gluma" ;)
|
3 Attachment(s)
Am facut schimbul de ulei :D
ELF 10W 40 + filtru = 120 de lei. |
Quote: