![]() |
Re: Focsani
la ce te referi Vlad?
|
la nimic...m5 u rosu din poze este al meuiar folia de carbon e pusa la ben.
|
dap , am obs ca si ben si-a facut sigla de pe fata , a imbracat-o in carbon ( folie ) ...
apropo de aceste folii ... sunt rezistente in timp ? la umezeala , caldura ? si alti factori naturali ? succes tuturor :) |
frumos bmw-ul...;)
|
dupa cate vad eu doar VN-20-BEN, sabyutza,Mercedesfan si pliktisitsi-au pus masinile pe aici... ce ziceti sa puem toti poze q masinil enoastre...
|
8 Attachment(s)
IDEEARO GRUP SRL (Bogdan tel. 0744 345 697)
executa colantari auto folie carbon 3M (interior - exterior). Exemplul 1: BMW aplicare folie carbon interior - exterior. Timp executie: 4,5 ore Exemplul 2: VW Golf 5 aplicare folie carbon interior - exterior. Timp executie: 2,5 ore. |
Pana la urma cei din Focsani unde se intalnesc?Si cand?
|
Eeee ... sergiuhusca , acu nu vezi ca e afara e un frig de iti ingheata si aerul din roti ... iarna se adapostesc ca ursii in vizuina , hiberneaza pana da caldura ... adica modifica masinile ... Spune-ne ceva despre tine sergiuhusca ce masina ai ...
|
Quote:
au iesit super !!!! la cat mai multe |
uite ca se poate si pe la noi... cu o locatie buna.... masini cateva... dar data viitoare(saptamana asta) poate o sa fim mai multi...
|
eu abia plec dupa asfalt curat...ce curse ati facut voi acolo?
|
ooo...bun bun..data viitoare cand se mai face asa ceva anunta-ma si pe mine.. :D
|
Quote:
eu nu bag masina acolo in veci ..... |
Quote:
decat mult si prost mai putin si bun |
Quote:
oricum mai trebuie putin curatat.... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:52. |
- Copyright 2026 4Tuning