![]() |
Re: Peugeot 407
scoate`o si tu weekendul asta :D ca vin pe acolo :D
|
Nu am cum...Oricum daca ajungi da un semn..
|
Quote:
sa`mi dai un pm cu nr tau...ca eu il am pe ala vechi :D |
azi e 18 si tot nu l-ai scos??? :(
|
VIneri plec la iasi..Oricum sper sa fie gata exteriorul ca la interior o sa lucrez dupa..Adica la interior o sa fie doar cele 4 scaune si interiorul imbracat in piele, restul de retusuri si muzica o sa o fac cam intr-o luna..
|
e luni ...:rolleyes2 si nici o veste...:???:
|
Am fost, am vazut-o. vineri o iau..
|
a zis intr-o luna ... nu luni :D
|
Deci masina la partea de exterior e gata, dar am preferat sa o mai las 4 zile sa iasa totul perfect la detalii, nu am vrut sa grabesc...La interior am doar scaunele montate, de restul o sa ma ocup cat de curand, vineri promit ca pun poze cu exteriorul si interiorul..
|
salut ! de unde ai luat discul de polishat masina ??
|
Eram la o firma specializata..nu sunt eu ala :)
|
14 Attachment(s)
Niste poze..masina e 70% gata..Mai trebuie lucrat un pic in partea din fata, imi atinge un pic la aripi, si montate scaunele din spate la care abia ieri am vazut ca nu aveau sine, si schimbat mocheta pe jos..Sunt multe retusuri care sunt binevenite si la care ma asteptam..
|
Scapa de insertiile de lemn:)
O chestie faina ar fi daca ai prelungi capota peste faruri. Numai ca iti trebuie un meserias bun, care sa poata sa faca boltirea aceea |
2 Attachment(s)
Chestia cu lemnul, daca il scot il rup si trebuie sa imi gasesc aluminiu..am incercat sa il vopsesc dar fara sa il rup nu pot..o sa imi schimb capota cam peste o luna, se va incepe lucru la alta, dar nu o prelungesc o sa ii fac altceva..Poze de innainte..Mai e de lucru, destul..
|
cristi frumoasa masina ... frumos si gti-ul ... :)
zi-mi si mie de unde ai luat scaunele te rog :D mersi |
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning