![]() |
Re: TXA
Mai bine asteptam cursa si dupacea putem vorbi
|
ma bag si eu in seama un pik... cu toate ca nu vroiam... dar ce rost are toata discutia asta aici?
frate... txa a batut... cu nos... asta e, a batut... e ca si cum ai reprosa ca unu are cip si normal ca a batut... pm.. dak si-a marit puterea la motor, unde e problema? bv lui... fiecare apeleaza la metodele care ii sunt accesibile (a NU se intelege ca dgh nu ar avea posib sa bage nos) ...ideea ca a batut... sunt convins ca asta nu va face decat sa il motiveze pe dgh sa fie mai bun... eu personal ma cunosc si ma inteleg bine cu am2 deci nu vreau carcota cu nici unu... si stiu ca dgh-ul nu se va opri aici cu masina cum de altfel nici marius nu o va face. plus ca dak cititi cu atentie mai sus dgh a acceptat cursa ca sa nu se inteleaga ca da inapoi ;) astept cu nerabdare urmatoarea cursa ;) pana atunci felicitari am2lor participanti si sper sa va opriti cu "scandalul" |
Quote:
|
Quote:
|
mtj...astept si eu :D
|
Quote:
|
Cuzko are dreptate in ceea ce zice si il sustin .....TXA si DGH sunt fratii mei si ai respect intai ca oameni si pe urma pt pasiunea lor nebuna in care au investit mii de euro .......De data asta a fost mai bun Txa-ul (Felicitari) prin ce metoda este prb lui....Txa-ul a vrut sa fie sigur de catig de aceea a apelat la Nos ca altfel cursa era foarte discutabila tinand cont ca data trecuta Dgh a invins..........ORICUM AMANDOI SUNT NISTE CAMPIONII si ma bucur ca suntem sub acelas ''acoperis''.
P.s.Pacat de discutile astea dintre voi in loc sa fiti ca fratii pt ca ce faceti voi din masinile astea voi scrieti istorie in cartea curselor din Romania va certati ca fraieri ;) |
Salut si va poopa fratele vostru DGH&TXA
vREAU SA IMI SPUN SI EU PAREREA CA VA INTERESEAZA SAU NU PRB VOASTRA...,STITZI CA AMINDOI SUNTETI FRATII MEI SI SAR IN FOC PT AMINDOI 1)PE VIITOR LA URMATOAREA CURSA AR TREBUI SA VA VORBITZI INAINTE SI SA STABILITI NISTE REGULI DE COMUN ACORD CARE SA VA CONVINA LA AMINDOI ASTFEL VETI EVITA ALTE DISCUTI 2)NU MAI PLECATI URECHEA LA LUME FRATE CEARTA PROPRIUZISA ESTE DE LA VORBELE LA LUME PAREREA MEA NU DE LA MASINI....(agitatorii) 3)incercati sa tineti aproape si sa faceti schimb de experientza si idei ca sa puteti sa va depasiti standardele amindoi ursi sunt f tari si stiu foarte bine fiecare etapa la care ati muncit si cei care va cunoastem stim ca nu v-a fost ushor nu mai dati satisfactie la lume certinduva daca va mai ciondanitzi vin eu cu TRABANTU la start si va provoc=))) VA POOPA FRATELE VOSTRU SI AVETI GRIJA DE VOI ,SPER SA NU FIU LUAT IN NUME DE RAU...DE CATRE NICI UNUL DINTRE VOI MAI BINE STRINGETI RINDURILE PRIN ORASH CA AM AUZIT CA SUNT PRADUITORI INTRE NOI TREBUI SA GASIM O SOLUTIE SA FACEM CEVA CU CIRCUIT INCHIS... PT MINE AMINDOI SUNTETI CAMPIONI APROPOS AR TREBUI SA IL COOPTATZI SI PE WRC-U LA O INTRECERE SA AUZIM DE BINE |
Quote:
:shock: |
Quote:
|
Quote:
|
frate, ai ajuns cu bine???
vezi ca apar si eu intro saptamina, dar nus cu care ursuletz ;) :rolleyes2 |
Quote:
|
....pana la cursa aia legala eu vreau sa te convoc diseara(30.07.2007 la ce ora vrei tu) la o linie,cum vrei tu si cu nos si fara nos ca poate mai adaugi si tu ceva la clasament ca intra masina la treaba si nu cred ca o sa mai ai ocazia:D,sper sa nu ma dezamagesti sa nu te prezinti;si inca ceva eu de cate ori te-am batut niciodata nu m-am vazut stapanul ursilor :twisted: :D
|
Ba da ai draku m-ai sunteti ma nene ma:))))))))))) .......cata injectile intre voi sa terminat :))))))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning