Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

DR.ZOZO 29-12-06 21:05

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

mie mi-a trecut cheful de explicati.

horguemtuning 29-12-06 22:22

eu am terminat oricum discutia demult nu stiu ce mai faceti atata valuri pe tema

civic_ex 29-12-06 22:43

ceva proiecte, inovatii? hai oameni buni, puneti ceva poze...

Ervin 29-12-06 22:48

De Revelion O Caravana Tuning Ceva Nimic? Artifici Pe Tobe Ceva?carboane,neoane?in Fata La Heat La 12 Wsr?
Adunare Sa Bem O Sampanie Ptr 2007?nimeni Nu Se Gandeste La Bine Numai La Certuri Intrigi Si Dispute Contradictorii?hello Hai Sa Facem Ceva La 12 Noaptea De Revel La Heat In Parcareeeeeeeeeeeeeeeee Sa Spargem Sampania Tunata De Oradeniii.ia Astept Ceva Oferte Cine Vine???????????????????macar 30 Minute

Ervin 29-12-06 22:51

Mai ganditiva daca asa incepe anul cu tuning inseamna ca va fi un an OK.Analizati si ganditiva daca bem o sampanie sau nu la 12 00 la heat poate se rupe fiecare de la chefuri 5 minute.

Ervin 29-12-06 22:52

Era o idee .Poate, Poate va mai ganditi.

horguemtuning 29-12-06 23:04

eu vin daca vin pe jos, oricum zic ca majoritatea lumii va fi in centru la artificii, ca circul acum cu Papucul, ca ambagat BMWul in atelier !

margineanu ovidiu 30-12-06 00:32

Quote:

Originally Posted by Ervin (Post 679254)
Era o idee .Poate, Poate va mai ganditi.

si eu ies in oras dar la heat va fi concert sigur(deja e acolo scena)si daca nu ne dam un loc de intalnire nu ne vem gasi in multime!

BIG_mafia 30-12-06 08:57

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu (Post 679330)
si eu ies in oras dar la heat va fi concert sigur(deja e acolo scena)si daca nu ne dam un loc de intalnire nu ne vem gasi in multime!

de rev si yo o sa fiu prin centru deci yo zik prezent numa sa zicetzi unde :D

Ervin 30-12-06 09:30

Langa statuia Eminescu acolo e locul de intalnire unde sunt banciile okSperam sa vina ceva Wsr isti

BIG_mafia 30-12-06 10:26

yo prezent :)

SoundIdentity 30-12-06 11:24

ma baietii!!!la ora aia cino nu o sa aiba o bautura in ell???:):):)in centru chiar se ridica o scena si tin minte din ani trecuti ca e de neajuns cu masina prin centru...parerea mea ...multime cu miile si sincer intre atata lume chefuita tre sa ai mai mare grija de masina nuu???oricum sa stabilim un loc si sa vedem poate facem un party de juma de ora:):):):):):):)

BH-15-RIC 30-12-06 11:50

Din pacate eu plec din localitate asa ca nu voi putea ajunge , dar oricum doresc tuturor WSR-istilor si ORADENILOR distractie placuta si un an nou plin in evenimente tuning !!!!;)

BIG_mafia 30-12-06 11:59

pe mine ma tzine orice atzi face din pakate am ramas fara program :( dar sa zicetzi unde ne intalnim si cand :D

BH 07 MDF 30-12-06 14:51

vin si eu prezent ! :P
In centru o sa fie full ...
ar trebui alt loc de intalnire ...
Muulte artificii si muulta sampanie ! :D

All times are GMT +2. The time now is 00:25.

- Copyright 2026 4Tuning