![]() |
Re: Golan "BRABUS"
a iesit super "vecine" eu cand te-am urmarit era fara bari .
|
1 Attachment(s)
Da,mai scump era sa o colantez :rolleyes2
Am mai montat la masina , si am facut O POZA :))))) |
Ai montat si rotile:D hai cu o poza din fata
|
3 Attachment(s)
Stiu ca mai sunt destule de facut gen, reconditionat jante,vopsit tamburi/etrieri...inca e "under construction"
Cam asa arata masina acum :) |
Frumoasa frumoasa nenea' :D.
|
Jantele nu le-ai reconditionat odata? Parca au mai fost vopsite odata:)
Parca nu aveai voie sa speli masina timp de o luna dupa ce ai vopsito:)mai ales la spalatorie unde ii da cu presiune, sau sunt eu de moda veche:lol: |
A iesit perfect..bestiala culoare :D
|
Quote:
Daca a stat la cuptor vopseaua e uscata si se poate spala masina |
Parca nu aveai voie sa speli masina timp de o luna dupa ce ai vopsito:)mai ales la spalatorie unde ii da cu presiune, sau sunt eu de moda veche:lol:[/QUOTE]
Esti atat de tanar dar cu idei atat de imbatranite ..... :)) |
Quote:
De ce ma? Ca asa stiam... in ideea sa se aseze calumea vopseaua, pana mea, atunci sunt eu de moda veche:lol: |
daca vrei sa mentii vopseaua in starea asta cat mai mult timp, fa bine si lasa spalatul la spalatorie definitiv ca nu face nici un bine vopselei.
|
Quote:
Esti prea oldschool dudeeee :) Asteptam poze mai calitative sa vedem "lasatura" . ps. asa stiam si eu cu luna de zile :oops: |
Bv Mateo! ce ai facut cu treaba aia?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Am vorbit cu nenea, astept sa prinda loc si o execut :) |
Originally Posted by iuly_007 View Post
daca vrei sa mentii vopseaua in starea asta cat mai mult timp, fa bine si lasa spalatul la spalatorie definitiv ca nu face nici un bine vopselei. Deci las masina mereu murdara?sau cum sa o spal,da-mi un sfat , te rog am eu un sampon facut din ingrediente naturale care nu ataca vopseaua si nici nu o zgarie, vezi anunturile mele. arata super masinutza. felicitari |
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
- Copyright 2026 4Tuning