![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
Anul acesta la meetingul e30 te-ai imbolnavit de 6 pistoane...
In scurt timp ti-ai revenit prin tratament... Oare ce manifestari vei avea anul viitor???:lol::lol::lol: Nu te mai sun ca este tarziu insa maine te voi deranja cu un telefon. Bafta. |
Quote:
Acum mai am boala pe niste serpi, un blocant si inlocuirea volantei cu tot kitul de ambreiaj. P.S: daca are cineva filmari de sambata cu ursul meu la paralele sa le bage aici, va rog:-) |
Yulu` are dar :sleep::sleep::sleep:
Bafta cu "ultimele" modificari, trage bine..:-) |
1 Attachment(s)
bai.. un singur film am cu tine cand teai dat cu passatu. cand teai dat cu "Imaginatu" nu ajunsesem, si cu marian cu S maxu tiam dat io startu!
|
uite aici unca cevahttps://www.youtube.com/watch?v=_8gihT6pTg4 si https://www.youtube.com/watch?v=yjL1xjlzt-Y
|
Acum cum mai trage dupa modificari? Passatu era stok?
|
Quote:
Nu stiu ce are Passat-ul...poate stiu alti baieti din gasca de la Braila..am sa-i intreb. La final era la mai bine de 2 masini in spate:rolleyes2 Multumesc Iulica si Vali pentru filmari:-) |
Quote:
|
Quote:
:P |
Quote:
|
Quote:
axa aia ai mai luat-o? |
Quote:
Multumesc:-) P.S: te sun azi:-) |
10 Attachment(s)
Joi la munca m-am apucat intr-o gluma de desfacut pe la bordul ursului, cu gandul sa ma apuc odata de inlocuit aeroterma(care facea ca tractorul) si ansamblul de stergatoare (pe care baietii destepti care au avut masina inainte l-au legat cu sarma la o incheietura)...:evil:
Daca tot m-am apucat de demontat pe la interior am facut loc si pentru a da jos parbrizul ca sa-i pun o inima de cheder asa cum trebuie, neagra si fara crapaturi de batranete8) Am gasit tziganie facuta si la aeroterma unde o placa frumos lucrata si prinsa la suruburi a luat locul robinetului controlat electric:shock::shock::???: Si cam asa am ajuns cu lucrarile azi la pranz:-) Intre timp a venit si volanta cea usoara (6.340 Kg fata de 8.480 Kg cea originala) si din care o sa mai usurez putin intr-o zona care imi permite acest lucru..targhetul este sa ajung undeva la 6 Kg sau putin sub;) |
Quote:
Bafta in continuare cu masina. |
eu zic sa lasi volanta asa cum e.....6,3 kg e destul.....sa nu ai alte surprize apoi....
am si eu identica.....o sa o pun , dar nu mai iau din ea.....ii ajunge.. acum tu sti mai bine........ |
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning