![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
@Cosmin-SNR: 1 vot pentru badboy :-)
@valitataye: Inca unul pentru badboy @B-99-SAA: Stiu ca ar merge ambele dar momentan nu am bani pentru amandoua. In orice caz o sa vina si aia si aia... @Relu_GTT: Daca zici ca toate Loganurile au badboy...ia zi cu folia cum e ? Folie au toate masinile...si Andi are dreptate poate ai vazut pe forum multi... @andi_campean: Corect Andi. Pe net poti sa vezi o gramada da pe strazi... Deci 80% raman la badboy si dupaia folie. S-ar putea sa ma razgandesc, s-ar putea sa nu. :D |
Quote:
nenea alex...bad boy....;) |
badboy
|
O sa zica lumea ca sunt nebun, dar eu as vota pentru folie:D
|
Quote:
|
votez folie :))
|
1 Attachment(s)
Alex m-am jucat si eu putin cu masina ta sper sa nu te superi :evil:
|
@Alex30 pe langa aspect folia are si o utilitate sau chiar mai multe
|
fa-i ma bad boy sa te scapi odata de el - fiind si mai ieftin decat folia! Dupa ce ai facut bad boy-u pune-i folia ;) Vara deja a trecut si nu mai e focu caldurilor atat de puternic sa zici ca-ti mai reduce 1-2 grade de caldura folia! desigur aceasta e o parere personala!
|
@Sonny™: Mersi pentru vot nenea. Chiar asa rau sunt ? :))
@andrey2003: @pustiu_FUG: Nu zice nimeni ca esti nebun pustiule. Fiecare are dreptul la o parere :D @Cosmin-SNR: Deja s-au strans multe voturi in favoarea la badboy :)) @dj_t: Inca un vot la folie.. @TANASE GEORGE: Nu am de ce sa ma supar. Da puteai sa te joci si tu cu una mai recenta ca aia e cam veche :D @Relu_GTT: Corect...n-am zis eu ca nu are. @Alejandro: Pai o sa scap si de badboy si de folie :-) Acum urmeaza intrebarea intrebarilor: stie cineva unde sa montez folie la un pret mai rezonabil ? Cu tot cu omologare ? Am vazut ca preturile la toata masina sunt undeva intre 400-450 ron. Sau daca stiti pe cineva care monteaza si folia eventual sa o cumpar eu da sa fie buna adica nu vreau sa se decojeasca dupa 2 saptamani. |
Alex daca ai vazut am modificat si nr cu putin spatiu intre litere:lol:
si poza asta mi-a fost la indemana(adica mi-a placut mai mt):lol: |
Quote:
|
aici gasesti ceea ce cauti!
Precizez ca tipii astia care ti-i i-am indicat monteaza folie de calitate! SolarZone-ul care eu il am montat, desigur montat in Resita are garantie 7 ani si m-a costat doar 300 de lei spre deosebire de cei 350 care ii cer bucurestenii! Oricum recomand Solar-Zone! |
Daca este vb doar de autorizatie de pot ajuta eu;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning