Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Revista 4TuningRO (https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro.html)
-   -   Stickere 4tuning (https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro/18573-stickere-4tuning.html)

SirNenea 20-11-07 21:50

Re: Stickere 4tuning

Quote:

Originally Posted by sandrin (Post 1207881)
am si eu o intrebare .. stickerul care era pus aici pe un topic in format vectorial e la dimensiuni reale? Intreb asta, ca vreau sa-mi fac cateva la un magazin specializat ..

da e la dimeniunea reala

SirNenea 20-11-07 21:52

Quote:

Originally Posted by [email protected] (Post 1207967)
bai nush da cat te costa sa faci unu...?

nu cred ca e mai mult de 5 lei

mesarici 21-11-07 22:42

are cineva vreo poza cu un stiker pe aici ??...pe care sal puntem face in oras..sau macar sa zici cineva unde se pot face..plzzzz!:???: :???: :???:

Maskatu 21-11-07 22:44

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mesarici (Post 1209871)
are cineva vreo poza cu un stiker pe aici ??...pe care sal puntem face in oras..sau macar sa zici cineva unde se pot face..plzzzz!:???: :???: :???:

poftim... nu mai fac reclama la ele ca imi sterg oricum postul in cateva minute ...

mesarici 22-11-07 08:11

Iti multumesc mult!..si moderatorilor ca nu l-au sters!!:D

Maskatu 22-11-07 21:08

cum trimit si eu in tzara stickere? as dori prin plic... sa le bag ceva gen recomandat... x primeste plicu si ca sa il ridice tre sa akite y bani... mie imi vin banii inapoi la confirmare...prioripost? cam cat costa sau alt serviciu.. astept care stiti,ms

bzsa 23-11-07 08:10

Quote:

Originally Posted by Maskatu (Post 1211321)
cum trimit si eu in tzara stickere? as dori prin plic... sa le bag ceva gen recomandat... x primeste plicu si ca sa il ridice tre sa akite y bani... mie imi vin banii inapoi la confirmare...prioripost? cam cat costa sau alt serviciu.. astept care stiti,ms

no asa m-ar interesa si pe mine cand primesc plicul achit contravaloarea

Maskatu 23-11-07 08:16

Quote:

Originally Posted by bzsa (Post 1211900)
no asa m-ar interesa si pe mine cand primesc plicul achit contravaloarea

"no" stai sa mai vina niste stickere de la firma sa iti trimit si tie no:hug::hug:

tzunny 23-11-07 08:38

Quote:

Originally Posted by Maskatu (Post 1211321)

Iti recomand sa nu le pui in plic, ci sa faci un colet. Plicul se poate indoi, si se pot deteriora stickerele. Iei o cutie, o lipesti cu scotch, o imbraci in hartie si o lipesti iar. Te duci la posta si spui ca vrei sa trimiti un colet cu plata ramburs. Costa in jur de 5 lei, dar cred ca depinde de volumul si greutatea coletului. Eu am primit un colet cu un set de poker,(colet mare) si am platit 6lei.

Maskatu 23-11-07 08:43

Quote:

Originally Posted by tzunny (Post 1211939)
Iti recomand sa nu le pui in plic, ci sa faci un colet. Plicul se poate indoi, si se pot deteriora stickerele. Iei o cutie, o lipesti cu scotch, o imbraci in hartie si o lipesti iar. Te duci la posta si spui ca vrei sa trimiti un colet cu plata ramburs. Costa in jur de 5 lei, dar cred ca depinde de volumul si greutatea coletului. Eu am primit un colet cu un set de poker,(colet mare) si am platit 6lei.

mda asa e... nu m-am gandit la asta :D vezi de aia sunt fericit ca va am pe voi sa ma ajutati la bine si la rau8) 8) 5-6 lei? hmmm poi cat poate cantari o cutiuta de dimensiunea unei cutii de pateu si cu o greutate de cateva grame :D... a si inca ceva tzuny: cat dureaza treaba asta?

bzsa 23-11-07 09:49

Quote:

Originally Posted by Maskatu (Post 1211940)
mda asa e... nu m-am gandit la asta :D vezi de aia sunt fericit ca va am pe voi sa ma ajutati la bine si la rau8) 8) 5-6 lei? hmmm poi cat poate cantari o cutiuta de dimensiunea unei cutii de pateu si cu o greutate de cateva grame :D... a si inca ceva tzuny: cat dureaza treaba asta?

vb pe PM;)

Maskatu 25-11-07 13:08

1 Attachment(s)
:roll::roll::roll::roll::roll::roll:.............

tadasus 25-11-07 14:31

stickere 4tuning - 5 lei bucata

AdiNX 25-11-07 15:09

Quote:

Originally Posted by Maskatu (Post 1215090)
:roll::roll::roll::roll::roll::roll:.............

calitatea lor e foarte proasta in comparatie cu cele primite cu revista 4T, dar banuiesc ca cine chiar isi doreste sticker, ia si unul din acela..

Maskatu 25-11-07 18:32

Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 1215251)
calitatea lor e foarte proasta in comparatie cu cele primite cu revista 4T, dar banuiesc ca cine chiar isi doreste sticker, ia si unul din acela..

De ce zici ca e calitatea foarta proasta?? ce te face sa spui asta? sa stii ca nu sunt scoase la imprimanta desktop, sunt scoase la imprimanta de 2 metri profesionala pe autocolant de calitate inalta cu care se fac bannere pt firme de prestigiu in bucuresti.. deci dc zici asta? mai bune ale voastre nu cred ca sunt :)

All times are GMT +2. The time now is 02:24.

- Copyright 2026 4Tuning