Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Clio (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/18363-club-clio.html)

Dino 15-08-07 23:48

Re: Club Clio

da da, este :)

DVDValy 16-08-07 00:56

Quote:

Originally Posted by Dino (Post 1046088)
Poate ne intalnim la vreun Clio meeting si vedem cum merg fata de Williams. Ar fi interesanta o comparatie intre modelele "de varf" de la cele 3 generatii.

mai e o putin baietii si facem si meeting-ul ;)

umf_student 22-08-07 20:48

Salut!Baieti knd e meeting-ul ala?Sper sa fie dupa 7 sep k eu am spulberat un kine si nu cred k am sa pot sa ajung dak e mai tarziu!

PYT 25-08-07 22:56

Quote:

Originally Posted by umf_student (Post 1059883)
Salut!Baieti knd e meeting-ul ala?Sper sa fie dupa 7 sep k eu am spulberat un kine si nu cred k am sa pot sa ajung dak e mai tarziu!

stai sa vad daca am inteles bine: mai intai zici k speri sa fie dupa 7 sep, apoi nu crezi k poti sa ajungi daca e mai tarziu... hotaraste-te :lol:

umf_student 26-08-07 03:18

Salut!Imi cer suze d greseala!Corectez:Nu pot sa ajung dak e pana in 7 sep!

B-13-FFA 27-08-07 23:56

deci ce se mai aude? p cand e intalnirea?

DVDValy 28-08-07 12:07

Quote:

Originally Posted by B-13-FFA (Post 1068036)
deci ce se mai aude? p cand e intalnirea?

in luna septembrie in maxim 1 saptamna 1 jumate maxim veti sti exact ce unde si cum :arrow:

ciobi 03-09-07 10:53

Salut! Am descoperit mai tarziu...dar bine ca v-am gasit. Am un Megane Estate 1.6 din 2007 si, cel mai frumos, un Clio 172 din 2003 negru. Mare lucru in plus nu are decat o remapare si un filtru green. Are 55000 km. Mai trebuie sa schimb cate ceva...parbrizul, brat inferior stanga, aparatoare aripa dreapta fata, si o revizie nu i-ar strica. In rest masinutza merge bine, trage, urla, derapeaza, franeaza..LOL...sunt bucuros de ea.O sa incerc sa ma inscriu si la ClubClio azi...Bafta

PYT 03-09-07 12:12

welcome ciobi. sper sa-ti vedem masinuta pe viu la renault meeting...
si eu am un clio negru, dar e frate mai mic (1.2 16v) :-P la fel, tre sa-mi schimb parbrizul k mi l-a ciobit o piatra. cand te hotarasti sa-i faci revizia, da-mi un semn daca ai nevoie de ajutor, sa te trimit la un prieten intr-un service autorizat ;-)

ciobi 03-09-07 12:16

@Pyt: pai sunt hotarat...vreau sa o fac. Sa termin tot ce e de facut sa nu mai stau stresat ca nu e gata si ca nu e frumoasa. Deasemenea vreau sa vad daca se mai poate face ceva la motor..la cuplu...la putere (dar nu modificari majore..gen pistoane, turbo...etc = costa prea mult). Da-mi un mesaj te rog cum sa fac pentru revizie...ca ma omoara programarile astea peste 2-3 saptamani si faptul ca stau fara masina cateva zile. Multam frumos

PYT 03-09-07 20:12

ti-am lasat un pm...

T@zMania 12-09-07 00:32

1 Attachment(s)
salutare...
ma primitzi si pe mine in club....?
de curand am intrat in posesia unui clio bicorp 1.5 dci,dinamique,65 cai[urmeaza un power box si o schimbare de intercooler]
amortizoare si arcuri H&R
negru,folie,jante 15'',magazie si mp3 alpine,statzie si sub 1200w kenwood
sunt curios cand are loc intalnirea si as fi incantat sa va cunosc
respect

ciobi 12-09-07 08:06

Am facut revizia..am schimbat si o bieleta de directie, bujiile. Acum in sfarsit merge bine. Mai trebuie sa schimb cauciucurile si o aparatoare la aripa care e deja comandata. Am fost la Marsil...fara a se vrea o reclama... si am fost tare bucuros sa vad atatia oameni nu numai pasionati...dar mai ales priceputi. @Pyt...multam frumos...o sa pastrez nr de tel...si nu se stie niciodata cand o sa am nevoie.Bafta

cata_16v 12-09-07 22:55

ar fi ideal daca data pt. meeting ar coincide cu salonul auto, si felicitari ciobi pt. jucarie

JUST-DO-IT 20-09-07 22:09

sal fani clio am si yo o durere...am un clio cu parbrizu spart...cum e mai bine?sa pun parbriz nou,sau sa caut pe la dezmembrari unul?ce-mi recomandati?

All times are GMT +2. The time now is 00:45.

- Copyright 2026 4Tuning