![]() |
Re: Propuneri/Challenges
... mai pune cineva poze ?? sa vad si io daca ma fac de ras cu desenul meu sau nu :P
|
1 Attachment(s)
asta e panarama mea..nu am avut timp mai mult sa o fac asa cum trebuie ca m-am ocupat cu organizarea unui eveniment.....
|
1 Attachment(s)
....... hai ace injura`ma ca de obicei :))
|
Frumos Maff ,,,,bv ....
|
msms, fara autografe va rog :)) ....
se putea mai bn k mi-a iesit stramba parK :)) pe foaie nu arata chiar asa stramba =)) |
imi plac pomi....si mergea mai multa umbra sub masina....oricum fata d a mea e super:D....bv
|
1 Attachment(s)
Hai sa ma fac si io de ras cu masina mea :sad: nu am mai terminato pentru ca m-am plictisit de ea... nu este pe placul meu dar totusi am zis sa particip, Sper sa iau si eu un vot :P
:arrow: |
1 Attachment(s)
Sper sa va placa conforumistilor. :lol: Imi place verdele asta :-)
|
Quote:
sigur tu ai facut desenul asta???:rolleyes2 ;) |
Da chiar vroiam si yo sa te intreb asta .............Oricum dak e facuta de tine e talent rau de tot ...dar e prea perfecta parca ...........
|
da e facuta de mine..cine nu crede... Yahoo ID: beja_freakdadisk93 dati-mi add si va arat webcam cu desenul langa mine...
Celelalte desene ale mele: https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/53472-bejdesign-desenele-mele.html |
1 Attachment(s)
Atuncea felicitari ......ai talent ,,,,,,,,,,
Si iata si rezultatu a 2 ore de roamana si o revista bine documentata ( din care mai mult am cintit ).imi pare rau k nu am putut face mai mult da e din cauza timpului ,,,,,,,,, LANCIA 037 ,,,,,,,,,,,,,,, |
faine masini... uai netu imi merge ca dracu si nu pot sa pun poza.... sper sa o pot pune maine
|
1 Attachment(s)
finally dupa 20 de incercari am reusit sa pun masina :D sper sa va placa...
|
pt urmatorul challenge facem un quattro tot din grupa b :D ?:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:57. |
- Copyright 2026 4Tuning