![]() |
Re: Counter Strike 1.6
:arrow::arrow::arrow:
Quote:
|
Server Public Server HNS & KZ - Mode Dati click pe adresa pentru forum Sau mai simplu dati click aici pentru forum : Numai are rost sa stau sa va zic ca nu-s codati si bla bla bla ...intrati si vedeti si singuri :D |
Pana la urma exista vreun clan de aici de pe 4tuning?Deoarece as vrea sa activez si eu in el :D
|
Momentan nu exista asa ceva!Dar cand jucam pe server punem [4tuning]name pt a ne recunoaste intre noi;)
|
Oke asa o sa fc si eu ;)
|
Cine nu are treaba sambata ce vine , m-am gandit sa dam un meci , asa ca rog pe cei care pot juca sa imi trimita un PM cu nick-ul de pe forum si cel cu care vor sa joace ca sa stiu si eu cum voi face lista .
Rog seriozitate , nu ca data trecuta sa iasa lumea ca domne mie mi s-a racit grisuletu si numai pot juca , deci NU , ori jucati ori deloc , asa ca vreau sa fac meci 5 v 5 fara rezerve fara nimic , meci cu cam recorder frumos , filmuletele vi le dau pentru eventuale suspiciuni ( cum le-am trimis si data trecuta ) , parolat totul si cine intra numai iese , daca iese ( nu il voi mai primi alta data in alte meciuri ) . Eu incerc sa strang 10 persoane de pe forum sa fim toti 4Tuning , daca nu vom fi , nu este problema ca am pe server foarte multi doritori care ar veni imediat , dar nu ar mai iesi destul de fun , vreau meci doar intre noi ...daca nu reusesc pana sambata asta sa strang 10 persoane , defapt 9 cu mine 10 ...o vom lasa pe sambata viitoare ...;) |
Sambata viitoare ar fi bine ,dar singura probleme e sa facem meciul pe seara adica in jur de 9-10 ca atunci e lume la pc...:):twisted:
|
Daca este loc as juca si eu .
|
Bun , numai vreau sa vad mesaje de genu daca este loc as juca si eu ....v-am zis mai sus , lasati-mi pm cine vrea sa joace ca sa stiu sa fac o lista ...pana acum nu s-a inscris nimeni ....
|
claudia poti urca tu un pack cu mape ca stau mereu si le iau ,ma plictisesc de moarte:)....Zimi si mie nick-ul cu care intrii tu;) si daca se poate un slot pe numele [4tuning]GiuGiu
|
Quote:
Slot nu am cum sa iti dau , trebuie sa ai activitate pe server peste 60% adica sa joci cateva ore bune pe zi ca sa ajungi de la nick rezervat la slot si alte alea :D pentru mai multe detalii viziteaza forumul : http://pcp.gemenii.ro si cand consideri ca ai jucat ...poti face o cerere ;) iar in functie de activitatea avuta...o sa primesti |
aha ,dar incerc sa intru si mereu e full...si ma enerveaza rau!
|
Quote:
|
mai joaca cineva?
|
Da jucam, dar singura problema e ca se gaseste loc cam greu seara ca e servaru full!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning