Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Counter Strike 1.6 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/17059-counter-strike-1-6-a.html)

DTH 01-02-10 10:57

Re: Counter Strike 1.6

:arrow::arrow::arrow:
Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2986595)
RECOMAND

Server Public

Server HNS & KZ - Mode

Dati click pe adresa pentru forum

Numai are rost sa stau sa va zic ca nu-s codati si bla bla bla ...intrati si vedeti si singuri :D

HF & GL !

DTH 01-02-10 10:57

Server Public

Server HNS & KZ - Mode

Dati click pe adresa pentru forum

Sau mai simplu dati click aici pentru forum :

Numai are rost sa stau sa va zic ca nu-s codati si bla bla bla ...intrati si vedeti si singuri :D

_Cox_ 02-02-10 20:04

Pana la urma exista vreun clan de aici de pe 4tuning?Deoarece as vrea sa activez si eu in el :D

JuST_GiuGiu 02-02-10 20:21

Momentan nu exista asa ceva!Dar cand jucam pe server punem [4tuning]name pt a ne recunoaste intre noi;)

_Cox_ 02-02-10 20:28

Oke asa o sa fc si eu ;)

DTH 04-02-10 03:54

Cine nu are treaba sambata ce vine , m-am gandit sa dam un meci , asa ca rog pe cei care pot juca sa imi trimita un PM cu nick-ul de pe forum si cel cu care vor sa joace ca sa stiu si eu cum voi face lista .

Rog seriozitate , nu ca data trecuta sa iasa lumea ca domne mie mi s-a racit grisuletu si numai pot juca , deci NU , ori jucati ori deloc , asa ca vreau sa fac meci 5 v 5 fara rezerve fara nimic , meci cu cam recorder frumos , filmuletele vi le dau pentru eventuale suspiciuni ( cum le-am trimis si data trecuta ) , parolat totul si cine intra numai iese , daca iese ( nu il voi mai primi alta data in alte meciuri ) .

Eu incerc sa strang 10 persoane de pe forum sa fim toti 4Tuning , daca nu vom fi , nu este problema ca am pe server foarte multi doritori care ar veni imediat , dar nu ar mai iesi destul de fun , vreau meci doar intre noi ...daca nu reusesc pana sambata asta sa strang 10 persoane , defapt 9 cu mine 10 ...o vom lasa pe sambata viitoare ...;)

JuST_GiuGiu 04-02-10 12:01

Sambata viitoare ar fi bine ,dar singura probleme e sa facem meciul pe seara adica in jur de 9-10 ca atunci e lume la pc...:):twisted:

MS 87 PIJ 04-02-10 20:12

Daca este loc as juca si eu .

DTH 04-02-10 21:22

Bun , numai vreau sa vad mesaje de genu daca este loc as juca si eu ....v-am zis mai sus , lasati-mi pm cine vrea sa joace ca sa stiu sa fac o lista ...pana acum nu s-a inscris nimeni ....

JuST_GiuGiu 06-02-10 19:20

claudia poti urca tu un pack cu mape ca stau mereu si le iau ,ma plictisesc de moarte:)....Zimi si mie nick-ul cu care intrii tu;) si daca se poate un slot pe numele [4tuning]GiuGiu

DTH 06-02-10 19:32

Quote:

Originally Posted by JuST_GiuGiu (Post 3058143)
claudia poti urca tu un pack cu mape ca stau mereu si le iau ,ma plictisesc de moarte:)....Zimi si mie nick-ul cu care intrii tu;) si daca se poate un slot pe numele [4tuning]GiuGiu

Sunt pe laptop nu stiu de ce nu imi merge pc`ul deci nu am cum sa urc nimic ( poate te poate ajuta altcineva ) ...eu joc numai cu numele CLaudia ....atat :)

Slot nu am cum sa iti dau , trebuie sa ai activitate pe server peste 60% adica sa joci cateva ore bune pe zi ca sa ajungi de la nick rezervat la slot si alte alea :D pentru mai multe detalii viziteaza forumul : http://pcp.gemenii.ro si cand consideri ca ai jucat ...poti face o cerere ;) iar in functie de activitatea avuta...o sa primesti

JuST_GiuGiu 06-02-10 19:50

aha ,dar incerc sa intru si mereu e full...si ma enerveaza rau!

DTH 06-02-10 19:54

Quote:

Originally Posted by JuST_GiuGiu (Post 3058262)
aha ,dar incerc sa intru si mereu e full...si ma enerveaza rau!

Eu te cred dar daca as sta sa dau la toata lumea sloturi si admine asa pe degeaba nu as rezolva decat sa ma trezesc ca din 40 de inregistrati doar 4-5 stau online ...asa ca :) mai bine cu activitate dupa care se face frumos cerere si in functie de activitatea avuta ....obtii gradul :)

mihai_bogdan 13-02-10 10:55

mai joaca cineva?

JuST_GiuGiu 13-02-10 14:54

Da jucam, dar singura problema e ca se gaseste loc cam greu seara ca e servaru full!

All times are GMT +2. The time now is 11:53.

- Copyright 2026 4Tuning