![]() |
Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti
Quote:
|
Golf4tunat...poti spune unde ai facut softul? despre tine se tot vorbea pe forum..de un golf alb..care e "etalon"? :)
|
As spune dar vreau sa evit discutiile inutile care apar dupa ... important e ca masina merge bine si in curand va merge si mai bine :D ...
|
Quote:
|
Quote:
oricum inseamna ca e aproape de adevar rezultatul ... felicitarile mele rezultatul e extrem de bun daca zici ca ai doar o resoftare facuta (adik aprox 240 cp) ptr ca am vazut testate golfuri cu 300-330 cp cu multe modificari si scoteau cam acelasi timp 0-100 ... |
Quote:
|
dolb..chiar tre sa te bagi cu TDI tau peste tot? stai frate calm ca aici disucta alti oameni. poate ai treaba...
iti arat Gtech care te minte de nu intelegi nimic.... |
Quote:
|
am rugat cu ceva timp in urma pe cineva sa posteze pretul la o revizie la un gti. de exemplu la megane rs o revizie obisnuita e cam 650 ron. stiu ca s-a discutat aspectul costurilor si chiar sunt curios exact cat de ieftine sunt piesele la gti. va multumesc si sper sa primesc un raspuns cat de curand ca posesori de gti sunt gramada! :)
|
Maine la 10 ma duc la revizie...Ori fi mai multi posesori de GTI dar pe topicul asta is multi mai multi posesori de Renalult sau masini fraceze care vad RS apogeul Renault..
|
tot cam atat e si revizia la GTI>
dar aveti idee piesele care nu sunt consumabile cat costa? adica...un far..un stop..asa ceva |
Quote:
|
se vede clar cum merge gtiul alb in video.sa puna un baiat cu un rs si o filmare asemanatoare macar pe aproape sa fie nu peste.si sa fie din ro rs ul
|
Quote:
|
pai sa vedem si rs ul doar resoftat aici
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:04. |
- Copyright 2026 4Tuning