![]() |
Re: Cafeneaua timişorenilor - locul discuţiilor de orice fel
Eu cautam mai mult pentru foaie service, ca sa am garantie la ea, dar dupa ziua de azi am vazut ca nare nici un rost, sa ma complic ca nu se schimba nimica.
Ovidiu cel mai bine o ridici, o faci si dupaia o lasi jos.Si eu m-am plimbat prin tot orasu ca nu puteau sa bage cricu sub ea, si nu-i cine stie ce de joasa. |
Salut baieti, am si eu o problema cu xenon-ul si angel eyes-ul la un e36. de cateva zile nu mai vrea sa se aprinda nici angel nici xenon-u de pe dreapta. se aprinde doar pe partea soferului. Daca e cineva care stie si vrea sa ma ajute si pe mine, bineinteles contra cost. Dau o bere,un suc,o pizza. il rog sa imi dea pm.... numai bine va doresc :D
|
E posibil sa si siguranta arsa.
P.s: imi poate recomanda cineva o vulcanizare? |
Quote:
pentru finete ralsi si Mita cel de pe torontalului(cum iesi din oras pe partea dreapta) ca si ieftineala in Freidorf este o vulcanizare,cum mergi din sensul Lic Auto spre fab de zahar inainte sa urici podul ultima strada pe stanga,acolo pe strada ii o vulcanizare(ex echilibrat jante aluminiu 10 lei...eu in oras sub 13-15 nu am gasit) |
Quote:
|
Pentru echilibrat ma intereseaza
|
Quote:
pentru echilibrat acolo ii numai ok...altfel,repet...13-15 lei ii minimul |
Quote:
|
de sudat, indreptat si tot ce vrei, reconstruit chiar din puzzle, face si MIMI, un mester tare priceput, iti dau nr daca vrei pe PM ;)
|
URGENT !!!!!!!!!
Cumpar o masina veche din clasa medie/mare, bus sau chiar un 4x4. Anii '80-'90, inmatriculat RO, preferabil functional sau cu mici probleme de functionare, motor MINIM 1.8-2.0L. Nu ma intereseaza sa fie neaparat de la proprietar. Telefon: 0721.931.432 mail: [email protected] |
Quote:
|
check your PM's ;)
|
Salutare
Stie cineva sa imi spuna cam la cate turatii trebuie sa stea un motor 1.6 102cp? Masina in cauza este un A3 din 2007 care sta la aprox 600 si nu imi pare sa fie prea ok, mai are momente cand se scutura insa nu foarte tare, la relanti. Merci! |
Quote:
|
Salutare Timisoara,stiti cumva daca se fac ceva intalniri BMW exceptand IVECO:)
Sau ceva cluburi? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning