![]() |
Re: Sibiu
1 Attachment(s)
masina o pregatesc pentru sezonul viitor, va fi 1.7 turbo
|
No ca avem sectiune proprie cu oraselul nostru. FELICITARI NOUA:). Cu toate ca suntem inca putini, de jos incepe toata lumea si o sa ne descurcam acum ca pasul cel mai important l-am trecut:D Acum tre sa avem un moderator. Votati-ma pe mine, dau o bere si promit ca nu va dejamagesc:))
|
Faza cu berea sa n-o credeti!!! :D:D:D
|
Tie poti sa fi sigur ca nu iti dau si sa ies de 5X moderator. Pt ca stiu ca nu bei. Un Cola merge??:D :hug::hug::hug:
|
Quote:
vin si eu vineri acasa |
Te asteptam!!!
|
pai tu vrei sa te votam si numa o bere dai? mai pune acolo.
totusi, eu cu cine votez?:-P |
Acum ca am atatea voturi, nu mai dau nici o bere:)) Oricum numa bere fara alcool primiti ca doar voi sunteti soferi responsabili, nu???
P.S: ms all Am deschis trei topicuri numa bune de umplut. Sper sa nu se supere nimeni ca m-am grabit da nu m-am putut abtine:)), un pic de randuiala nu strica nimanui. Despre orice altceva putem continua sa vorbim aici pe Sibiu si suntetzi invitati sa propuneti/deschideti alte threaduri:peace::peace::peace: |
Quote:
|
in sfarsit e comunitate.......sa traiasca cel care a mai cerut asta operatorilor
|
Nu cred ca a rugat cineva in mod special. Lu' Gabi tre sa-i multumim ca el ii singuru moderator de pe aici. Intrati si prezentati-va mashinile si sa vobim despre intalnirea de vineri ca banuiesc ca acum o sa ne adunam intr-adevar mai multi
|
sub lada de bere sa nu te prezinti
|
Se misca treaba si ma bucur. keep up the good work!!!:))
|
te simti ca un rege:D....poate e gata si dacia pana vineri:D
|
m-am tot gandit bassule si ii prea slaba pt mine:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning