![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
Pune o poza si se rezolva
|
Quote:
io votez pentru , dupa parerea mea arata mai discret si mai frumos pe negru |
1 Attachment(s)
Am puso pe asta ca nu are plasa deloc...astept poza de la tine:D...mersi mult!!!
|
si eu zic ca ar arata mai bine :), nu stiu cum o sa arate ca m-am obisnuit cu plasa argintie, asteptam virtualu si sa vedem, desi cred ca ar arata mai bine neagra :)
|
categoric neagra liviu! gandeste-te ca si daca e sa o indoi ceva nush un accident mic nu se va observa ! si da si mai bine cu masina! vezi ce fel pui ca sunt mai mutle tipuri ar fi pacat sa pui plasa ordinara :)
|
Vad eu ce fac...astept un virtual sa vad cum ar arata!
|
Liviu parca arata mai bine masina fara proiectoarele de ceata care si asa nu iti merg,ai putea sa iti pui plasa in locul lor.Cred ca ar arata mai bine masina,mai racing.
|
1 Attachment(s)
Am cautat eu o poza mai veche si am facut-o . Aia fara grila nu puteam sa o fac
|
ar arata bine cu plasa neagra, da..mai poti face un virtual cu o poza mai recenta? :D sa vedem cum arata acum, ca partea din mijloc e mai mare plasa, si iese mai tare in evidenta
|
Imi place poza ta de la avatar Georges ;)!! (scuze de offtopic):oops: p.s:arata chiar bine cu plasa neagra Liviule!
|
Imi place....chiar f mult...azi cred ca imi vopsesc plasa care o am....
|
nu mai fa alta poza ca o vopsesc...ms mult...:D:D:D
|
Ce faceai mah pe la Brasov acum 1 saptamana ???
:D:D:D ( BMW-ul Argintiu de Cta cu WRC care te-a depasit pe contrasens pe tine si inca 4 masini , cu avariile puse , intre Poiana Tzapului si Bv ) ... :D |
Quote:
..fa-ti plasa neagra, ca arata bine ;) |
aaa...da veneam de la bucuresti...super bmw ...f frumos
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning