![]() |
Re: B 61 R S V
sa vezi distractie la candiano ! o sa dai folia , dungile ... tot ca sa iti dea talonu , daca nu ai vreo cunostiinta !
|
sa imi citeasca articol pentru dungi ca nu are ce sa imi faca ..pt folie da ..
aia o dau jos ..fac keke pt 20 ron cat ma costat ..pun alta ... dar tu unde stii ? :) |
am avut si eu cateva experiente ... dar am avut niste "cunostiinte" ... ideea e ca sa nu te duci linistit ca daca ti-a luat pt strobo si le-ai dat jos o sa ti-l dea , o sa se lege de tot ce ai modificat pe masina , iar dungile daca nu ma insel tre tot la rar sa faci ceva , aici nu stiu sigur ce si cum.
Si pe viitor nu le mai da talonu !L-ai "uitat" acasa ;) |
2 Attachment(s)
am recuperat talonul :rolleyes2
|
bravooooo! ! ! asa te vreau! ! !
|
da pana la urma ce te-a pus sa dai jos de pe loganez??? eu cred ca sunt "individiosi" pe noi ca am modificat cate ceva in bine mama lor de gabori spurcati.........
|
aveam flashuri in proiectoare .............
|
mijto masina!!!mai ales culoarea k e ka shi a mea:)sa o stapanesti sanatos!!si fara alte incidente
|
RSV-ule, am si io o intrebare.. unde ti-ai tras dungile?:-), vreau sa mi le fac eu, dar mi-e frica sa nu iasa stramb:P
|
1 Attachment(s)
......:D :-)
|
1 Attachment(s)
am fost pe patinoar :lol:
|
tie chiar iti plac dungile? :) intra la kitch
|
nu imi plac ....ursuletul meu de plus ma obligat sa le fac
|
daca sunt kitch nu inteleg de ce cei de la ford le-au folosit pe ford fiesta st
|
omule ala e FORD intelegi? e o diferenta incearca sa-ti dai seama dc la ford ar merge si la logan sau alt model nu... dar acum daca ursuletu a vrut ce sa facem :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning