Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

steaua23 15-01-11 14:09

Re: Machetele mele - radu_rs

Frumoase poze, frumoasa si prezentarea. Imi place colectia ta, axata in general pe Renault !

andreigica 15-01-11 14:49

In sfarsit ti-ai prezentat si tu "bijuteria"!
E o macheta foarte reusita,poate cea mai reusita de la Norev din ultimul timp,mai ales in aceasta categorie de pret(aprox.40 euro)!:D:shock:

radu_bv 15-01-11 14:57

Frumos Radule:twisted: Era un "must have" asta pentru tine...chiar era;)
Astept niste poze ceva mai reusite din partea ta, ca stiu ca poti:-P si cu toate Renoaiele, de ce nu?:lol:

model collector 15-01-11 15:07

Foarte frumoasa macheta asta! Un hot hatch veritabil, tare as vrea sa ajung sa o iau si eu. Mai asteptam Renault-uri !

FED express 15-01-11 15:51

deja e a treia de pe forum daca nu ma insel:D frumos hot hatch!! e si pe lista mea, mai incolo peste vreun an il iau si eu.ar sta bine langa un corrado si un golf:evil:
imi place la nebunie combinatia de culori! felicitari!

radu_rs 15-01-11 21:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3987790)
Frumoase poze, frumoasa si prezentarea. Imi place colectia ta, axata in general pe Renault !

Este intr-adevar axata pe Renault, dar numai Clio si Megane. Cu siguranta va avea loc si Laguna Coupe de Norev in viitorul foarte apropiat.
Merci Andrei.

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3987889)
In sfarsit ti-ai prezentat si tu "bijuteria"!
E o macheta foarte reusita, poate cea mai reusita de la Norev din ultimul timp,mai ales in aceasta categorie de pret(aprox.40 euro)!:D:shock:

Tind sa-ti dau dreptate ca este o macheta reusita, mai era de lucrat pe ici colo la finisaje, dar asa cum ai spus si tu, pentru aceasta categorie este foarte buna.

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3987937)
Foarte frumoasa macheta asta! Un hot hatch veritabil, tare as vrea sa ajung sa o iau si eu. Mai asteptam Renault-uri !

Clar mi-ar placea sa o vad pe site-ul tau, ai niste locatii care ma fascineaza, iar macheta ar arata minunat. DAR, la tine mai degraba as vrea sa vad de exemplu un Porsche 924 GT, cred ca ar da mai bine decat cliosu. :evil_laug

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3988078)
deja e a treia de pe forum daca nu ma insel:D frumos hot hatch!! e si pe lista mea, mai incolo peste vreun an il iau si eu.ar sta bine langa un corrado si un golf:evil:
imi place la nebunie combinatia de culori! felicitari!

Ai contorizat bine. Este intr-adevar a 3-a prezentata. Probabil ca o mai au si altii care nu au prezentat-o. Astept sa-l vad si in colectia ta pe viitor. Merci.

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3987912)
Frumos Radule:twisted: Era un "must have" asta pentru tine...chiar era;)
Astept niste poze ceva mai reusite din partea ta, ca stiu ca poti:-P si cu toate Renoaiele, de ce nu?:lol:

Poze mai reusite de atat numai afara, la sursa naturala de lumina, plus un peisaj... da, as putea face asta. O sa-ti fac o poza cu toate machetele mele Renault Clio si Megane, dar in cutii, pentru ca asa le tin mai nou.
Cu o poza de grup de ajut cu placere Raducule.

in poza avem:

RENAULT MEGANE SPORT MTK (BODY KIT) - NOREV
RENAULT MEGANE SPORT - BBURAGO
RENAULT MEGANE TROPHY 2007 - SOLIDO
RENAULT MEGANE TROPHY 2009 - SOLIDO
RENAULT CLIO SPORT R3 - SOLIDO
RENAULT CLIO SPORT - SOLIDO
RENAULT CLIO WILLIAMS - SOLIDO

Miria 15-01-11 22:24

Din cauza ta,va trebui sa il cumpar si eu.:lol:Si la mine in colectie vor aparea niste Renaulturi in curand dar ceva mai vechi,gen R16 ,Estaffete si luna viitoare Dauphine.Luna viitoare in mod cert voi pune mana si eu pe un R Clio ca al tau.Vreau sa te intreb Clio2 facut de Uh nu il cumperi?Chiar ma gandeam daca il iau pe cel de la Norev ,ar merita si cel de la Uh.L-am vazut pe autoart si nu e asa scump gen 150.
Apropo vezi ca ti-au furat scrisul Renault de pe spate:sad:

model collector 15-01-11 23:00

Clar mi-ar placea sa o vad pe site-ul tau, ai niste locatii care ma fascineaza, iar macheta ar arata minunat. DAR, la tine mai degraba as vrea sa vad de exemplu un Porsche 924 GT, cred ca ar da mai bine decat cliosu. :evil_laug

O rezolv, mai pasuieste-ma o luna macar :D

App, nu aveai si un Clio UH sau asa ceva? Megane CC Solido, o macheta de care nu stiam s-ar integra bine in familie.

m_power87 15-01-11 23:24

Fan inrait Renault, RS-ul galben arata demential

radu_rs 15-01-11 23:28

Miria:Ma bucur ca am avut asa un impact asupra ta cu acest model de Clio. :lol:
Am avut si mai vechi odata, dar am renuntat la ele, m-am axat doar pe aceste marci/modele.
Clio de UH, o realizare modesta care din pct. meu de vedere nu face banii aceia. Pretul real ar fi maxim 120 lei.
Scrisul, eu l-am dat jos. L-am lustruit inainte de poze, s-a agatat un "T" si am hotarat sa-l dau jos. Dar pot sa-l pun oricand la loc,

model collector: te pastuiesc oricat trebuie, dar da-mi de veste te rog cand l-ai prezentat. :evil_laug
Clio de UH radu_bv a avut unul si l-o vandut lui schumimodels.

m_power87: Merci-merci. Imi plac mult , ce pot spune. :-P

schumimodells 16-01-11 09:34

Frumoasa colectie Renault,bravo.
Noul Megane Trophy trebuie sa cumpar si eu.

radu_rs 16-01-11 12:41

Quote:

Originally Posted by schumimodells (Post 3989967)
Frumoasa colectie Renault,bravo.
Noul Megane Trophy trebuie sa cumpar si eu.

Merci schumimodells, colectia de Renault o sa fie si mai numeroasa anul acesta. Exclusiv Clio Sport si Megane Sport. :yes:

schumimodells 16-01-11 12:48

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3990478)
Merci schumimodells, colectia de Renault o sa fie si mai numeroasa anul acesta. Exclusiv Clio Sport si Megane Sport. :yes:

Am numerat,eu am 23 machete Renault.

radu_rs 16-01-11 13:01

Quote:

Originally Posted by schumimodells (Post 3990496)
Am numerat,eu am 23 machete Renault.

Da-da, stiam ca ai foarte multe masini frantuzesti. 23 machete Renault, frumos. Daca doresti sa le prezinti , am creat un topic special pentru machetele Renault. aici

:yes:

Miria 16-01-11 13:14

Gata Radu,am dat si eu comanda pentru un Renault ca al tau.Sa vedem cand ajunge.

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning