![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
3 Attachment(s)
Low is not a crime 8) ... si un filmulet cu evacuarea
https://www.youtube.com/watch?v=7ypvkzpfYzs |
Deci, e blana :D.Felicitari !
|
Sweetttttt 8)
Congrats ! |
danke susunnnn !!! :D
|
super lowwe....;):shock:
|
nu ca vreau sa fiu foarte rau....apreciez munca, arata bine, etc,....dar,
- low nu e cu jante pe 16" care o inalta mult (si nu se mai vede spatiu liber intre aripa si janta, desi masina e inalta in sine) - low nu e nici cu un spoiler cat un plug (care by the way, la o inaltime stock a masinii, iti lasa aprox. 15-17cm intre spoiler si asfalt) - low nu e nici cu niste praguri de 3ori cat masina (care si pe o masina stock creaza impresia de masina joasa, pentru ca pragurile au aproape 20cm inaltime) masina doar pare low, datorita spoilerului/jantelor/pragurilor. Daca o faceai cu jante pe 13-14 cu talon mic, fara pragurile alea uriase, fara spoilerul ala monstruos, si masina cu spoilerul stock avea 10cm de la sfalt...atunci da...era al naibii de joasa toata masina. (capota masinii ti-ar ajunge aproape pana la genunchi) Asa, doar pare... Daca nu ma crezi, putem sa ne intrecem in poze cu oltcit low.... (nu vreau comentarii rautacioase, certuri, etc. E doar strict parerea mea fata de masina. Daca tie iti place asa, spor la munca! dar pana la a fi low, mai e cale lunga:) ) |
Poate nu cu sasiu dar cu barile si pragurile tot e.la orice denivelare bara fata s'a dus.si de aia i'a pus jante pe 16 ca sa nu ramana loc mare intre aripa si cauciuc
|
7 Attachment(s)
stiu la ce se refera si adrianpaul si intr-un fel are si el dreptate.dar eu am incercat sa o fac low din spoilere/praguri,in special ca sa pot pune acele jante pe 16.masina e de show si cred ca o sa atraga mai multe priviri decat una cu bari stock.imi era si mai simplu sa pun unele pe 14 si sa o las blana cu barile stock.apropo de intrecut in poze cu oltcituri low,am cam tot ce misca in materie de oltcituri din romania,nu cred ca ma poti surprinde cu vreo masina pe care sa nu o cunosc ;) pun si niste poze cu cele mai low oltcituri cu bari stock
|
Barile stock nu ai nici o legatura cu pragurile sau cu masina in sine.
Parerea mea este ca ar merita redesenat-e pe viitor barile mai ales bara fata. |
Quote:
|
Eu zic ca arata foarte bine si asa.Du-o la un show-2-3 anu viitor si apoi modifica bara fata.
|
Quote:
|
Si asa ii mai schimbi aspectu
|
low sau nu masina arata foarte bine..
Quote:
|