![]() |
Re: Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI
VW Golf GTI
|
Quote:
merci mult. asta ai priceput sau iti fac o schema? |
macar cei de la colina iti ofera o garantie ascunsa- (esti un fel obligat sa faci reveziile la ei )- dar daca iti doresti asa ceva cred ca poti trece peste acest inconvenient
in schimb nici o reprezentanta V W - audi nu face asa ceva, ba mai mult te pune sa semnezi o hartie cand o cumperi ca vei pierde garantia daca ii vei face ceva |
N`am semnat nimic la achizitionarea masinii la Cardinal Motors! Si oricum peste tot se pierde garantia daca iti bagi botu in ea;)
|
Garantia se pierde peste tot cu exceptia colina, unde isi baga ei botul! Si au si experienta in motorsport deci stiu ce fac (prefer sa ii las pe ei decat alti neaveniti din romania)! Si iti dau si garantie! 4 (patru) ani , nu 2 ca la vw! De ce m-as combina la un GTI? nu e nicio smekerie, pe langa ca e mai putin performant de serie decat ST-ul de serie nici nu prea poti sa ii ridici puterea!
|
in acest versus e si asa prea greu sa alegi pt ca amandoua sunt cele mai bune la clasa lor (mai vin din spate tare de tot CTR si F26),dar voi faceti acum si mai grea alegerea.oricum e clar nici bogdan_wrc nu o sa-si ia ST si nici unlord nu o sa-si ia GTI ! asa ca....why bother?
|
Quote:
Oricum de la un vs intre GTI si ST am ajuns la o garantie de la Colina :D |
Quote:
dar cand vezi asemenea comentarii... te doare capul... Quote:
cum sa nu poti sa ii ridici puterea??? doar turbo mai mare ce face? soft? injectoare? mda....e clar. vorbesc cu cine nu trebuie. de ce credeti k (,) Colina area asa oferta?? sunt constienti de nr de vanzari ale GTIului si ca ST are nevoie de un imbold MARE ca sa se tina in spate !! oare de ce ? daca ST este asa bun, de ce nu se vinde cum ar trebui? ca la TARGETUL pe care il are, nu prea conteaza snobismul romanesc cum ziceau altii "ca e VW..de aia se vinde, ca romanul cumpara VW". ne uitam si in afara tarii. explicati-mi si mie, ca sunt mai "priceput" de ce exista oferta asta de la Colina decat in RO. sunt ei mai tari decat dealerii din germania, sa zicem? decat cei din Anglia??? sau daca exista si la ei, vreau s ao vad si eu, ca nu am gasit-o pe niciun site al lor. si la Colina e pe unde pe pagina lor asta? nu doar ca zic ei. vreau sa vad ceva concret despre asta. |
Mah, hai nu va mai certati ca n-aveti de ce. Masinile sunt apropiate ca performante. Stock, Ford e ceva mai rapid dar ca all-rounder am votat GTI, motivul pentru care l-am si cumparat fiind abilitatile sale de a combina sportivitatea cu stilul si calitatea. Din punct de vedere al modificarilor ambele au posibilitati de upgrade seriaose numai ca limitarea va fi a tractiunii. Cei care au soft ceva mai impins pe GTI au experimentat deja lipsurile tractiunii fata. Inainte de a trece de 300CP pe ambele masini eu as incerca un diferential blocabil si o suspensie foarte tare care sa tina greutatea pe rotile din fata ! In ce priveste garantia, eu personal am fost ceva mai norocos. Au vazut baietii de la service toate modificarile masinii ( motor, electrica-muzica, fete de usi refacute...) si n-au zis nimic. Aaaa, ba da...au zis ceva mecanicii > " Auzi...fetele astea de usi au venit asa de fabrica ?" (fetele de usi sunt complet refacute cu difuzoare de 22cm, butonul de benzina mutat in alta parte...). Evident ca am raspuns > "Nu te supara da voi ce masini vindeti aici ? Am gresit service-ul ? "
|
Sunt tari in care ST-ul se vinde mai bine decat GTI-ul! Chiar am citit undeva! Cred ca in UK sigur se vinde mai bine...oricum asta nu inseamna nimic, si sincer prefer un ST care e mai rar pe strazi aici si mai deosebit decat un GTI! Intotdeauna am fugit de lucrurile prea comune! Si am intrebat pe cineva de la colina si mi-a spus ca e adevarata faza cu garantia daca optezi pt cresterea puterii, cu conditia sa o faci la ei!
|
Asa Este Totusi Un St Este Ceva Mai Special Poate Si Din Cauza Ca Nu Sunt Prea Multe Exemplare Pe Strada
Dar Ambele Merita Respect |
atunci hai sa ne luam toti masini chinezesti ca sunt mai rare....
|
sau masina poporului sa fim toti la fel , argintii si diesel (mai nou si chinezesti ca isi deschid fabrica si pe acolo ;) ) cu cateva posturi in urma se convenise sa se pastreze o linie coerenta a discutiei .....
|
hahaha..ai sa razi..si-ar cam dori Ford sa fie asa dese ca VW.....
acum sincer. a mai gasit cineva oferta cu kitul turbo la alt dealer Ford? chiar sunt curios. eu unde am cautat nu prea am vazut. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning