![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
15 Attachment(s)
Quote:
Pentru azi: Ferrari 348tb 1/18 Bburago Italy (multumesc ancaalex) Macheta are o varsta cam de 15 ani, se deschide tot la ea, directie activa, are inclusiv o trusa de scule in portbagaj. Ca minus, nu mai are centurile de siguranta si stema pe spate. De maine, gata, trecem la HW-uri! |
Nu sunt eu fan Ferrari dar asta chiar imi place ! :)
|
E brici macheta! Arata foarte bine. Si eu tot de maine trec la HW. Back to the roots! :D
|
Frumos Ferrari. De maine iar vine concurenta :lol: si tu si Venox si eu nu gasesc nimic in magazine:-P
|
Foarte bine intretinuta macheta si e foarte frumos ca model.
|
avem un Bugatti ...Chiar ti-a iesit misto ! Imi palce se vede ca le faci cu drag si ca te pasioneaza ;)
|
Mi-ai zis tu aseara ca o s-o bagi dar n-am mai avut timp sa stau :sad: Foarte frumoasa oricum, imi place trusa de scule din portbagaj si motorul, plus ca e veche si inca se tine bine :-) Tine-o tot asa, ca deja ai printre cele mai misto colectii Ferrari 1/18, dupa parerea mea (mai ales ca ai multe BB Italy) ;)
|
8 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri;)
@andreigam: Nu stiu ce ai vrut sa spui ca eu le fac:rolleyes2 @Racer21: O sa ajung si eu mare la Ferrari 1/18... abia am 6... Tzutzu are 33:D Revenim la origini:-), cu 2 HW pe 2009: Custom Volkswagen Beetle 1/64 HotWheels (la fel ca al lui Remus, "Has trunk that DOES NOT open" '70 Chevelle SS Wagon 1/64 HotWheels |
frumos bugatti...iti zic din start ca la bugatti 1.24 nu se ridica la fel ca la 1.18:(...
cat despre ferrari,e foarte frumos....pacat de piesele lipsa..te-as ajuta eu cu un calut,dar asta pe care il am e 1.24 si nu stiu daca se potriveste al 1.18:(....in rest e faina;)....bafta in continuare:D |
Quote:
|
Imi plac HW-urile,cam cate HW ai pana acum? :)
|
Quote:
|
In cat timp ai strans atata "zestre" ??? :lol:
|
Cam de pe la inceputul lui octombrie 2009, imi amintesc si acum cum mi-am luat un '09 Nissan GT-R din real,- si acolo a inceput toata nebunia:lol:
|
Astea is ca Pringles: " Once you pop, you just can't stop".Cum zicea un colectionar mai mare : It's a nice habbit...sorry hobby ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:57. |
- Copyright 2026 4Tuning