![]() |
Re: Opel Speedster vs. ???
Quote:
nu ma stii dupa ultima masina...dar din vedere..poate! ;) iti repet...relaxeaza-te ca nu am nimic cu tine!am facut niste aprecieri si tu ai sarit! singura data cand aveai 287 sau ceva asemanator pe dyno de la MT ai zis ca te dai cu mine din mers ...si apoi ai plecat!poate iti revin amintirile acum! |
si ce domnilor, tastatura SKN nu e buna sau cum?
observ ca topicul asta devine vendetta deja.....nu va mai potoliti si voi putin macar asa in spiritul sarbatorilor? |
Quote:
este printre putinele lucruri care ma mai distreaza in perioada asta! merci protagonistilor!!!! :-) |
Quote:
te rugam Mos Craciun lasa topicul deschis ca e mai tare decat ce comedii vad la tv :D |
Vand Popcorn !
|
Chiar e cel mai tare topic acum.
Asta e ce sa-i faci dar eu pot spune ceva simplu consider asa cum al scris si pe sieul oficial legalracing ca masina lui Pepy e masina momentului. Asa mi se pare mie a rezolvat toate necunoscutele sau stie cineva o masina care l-a dat in ultimul timp? Ca o parantea spuneam chestia cu bani doar pt anumite persoane dar cand e o masina ca a lui Maf o fac si din placere. Poate pe voi nu va deranjeaza, dar eu asa cum ne balacarim pe aici tin la tuningul romanesc sau care se face aici, asa ca nu vreau s vina un grec care sa incepa cu glume de genul 'bai coae' eu unul nu-i permit iar aca astfel de formulari apar prefer sa le ignor. In plus exista anumite cercuri de persoane pe care nu le halesc asa ca daca ma dau o fac de placre si nu am prieteni sau apropiati adevarati pe care sa-i fi refuzat. Faptul ca nu e public cred ca trebuie apreciat nu blamat. Plus de asta unii fac tuning si incerca sa-i incite pe altii sa dea bani pe diverse chesti ca sa vad si ei cum e si apoi sa mearga la sigur. Aici luati cazul STI 2006 al lui Dragos plecat si nemaintors de la greci. |
sebastian, ti-e fomica? vad ca le cam mananci pe litere
|
asa ca nu vreau s vina un grec care sa incepa cu glume de genul 'bai coae' eu unul nu-i permit iar aca astfel de formulari apar prefer sa le ignor.
Pai care din cele doua? Ori nu-i permiti si ei atitudine ori ii permiti si il ignori. |
Quote:
Sper totusi sa se inteleaga ce vreau sa evoc. Baubaule Iau atitudine prin a ignora avansurile acestuia trimise direct sau indirect. Adica cu astfel de exemplare nu ma dau pana nu isi revizuieste atitudinea si nu confirma performanta. Am luat atitudine alaturi de Micutzu, cand Teo-ynotech in piata a spus cuvinte urate la adresa tuningului romanesc. Nu vreau sa fac polemici pe aceasta tema dar asa sunt rmanii mandri de felul lor si nu le place sa fie luati peste picior si nimanui nu-i convine sa fie insultat mai ales la el acasa. |
De acord cu tine tu stii detaliile , iar informatiile pe care le am poate nu sint complete deci nu as putea fi obiectiv.Totusi si vb din punct de vedere personal eu as fi reactionat si m-as fi dat cu el cel putin asa ii inchideai gura cred ca ar fi fost modul cel mai potrivit.Dar cum am spus poate nu am toate detaliile.
|
Pacat ca va depasesc sanii alora de la foste.actuale in rating
|
Quote:
Ar fi stupid sa ma dau cu oricine emite verbal pretentii, iar masina nu m-a impresionat chiar daca nu am vazut tot ce putea avand ceva rezerve. Cand e ceva care-mi trezeste interesul e altceva plus ca ti-am spus si partea ce tine de felul de a fi al fiecaruia. |
Lucian mai ai ma popcorn? .... trimite si mie o punga aicea in spate :)
|
mpa mie personal mi se pare ca tu cam tii trena si depasesti in anumite momente limita bunului simt aici....te rog fii mai rezervat
|
Lucian, vreau si eu popcorn dar eu vreau de 10000 de euro ca le vand la suprapret mai tarziu asa cum fac cu softurile.
Ambalate 2 cate 2. Merci. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:18. |
- Copyright 2026 4Tuning