![]() |
Re: UFO Customs tuning and car audio
8 Attachment(s)
am o poveste foarte interesanta despre domnul alex pe care vreau sa v-o spun, cum stie el sa minta lumea pana TE duce la disperare.
anul trecut vazand postarile de acest forum am decis sa il contactez pe domnul alex pentru un proiect personal pe care vroiam sa mi-l realizeze la "pisicuta" mea, pot doar sa va spun ca masina a stat o luna la domnul alex si a iesit un mare fasss, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca m-am deplasat si eu la cluj ca sa stau pe capul lui un wekend intreg sa mai faca ceva la masina. deci un mai mare mincinos sincer nu am gasit, m-am ales dupa o luna cu o bara second si cu o lucrare neterminata de doi lei, o sa pun si poze ca sa intelegeti, asa ca NU VA RECOMAND SA APELATI LA UN ASTFEL DE OM |
2 Attachment(s)
Eleronul de pe portbagaj poti sa-l faci ?
Dar nu-l vreau facut pe masina mea , il vreau detasabil sa-l pot monta cu silicon sau altceva , daca ai vre-un vectra B2 berlina , pe care sa lucrezi ...si apoi sa mi-l trimiti se poate? Pm te rog cu pret si daca se poate .... |
1 Attachment(s)
prelungire bara ca si asta pt golf 3 poti sa faci si la ce pret?
|
Buna ziua.
Am si eu un corsa c in 2/3 usi. As vrea o prelungire de capota si haion portbagaj clean look + deschidere din buton. Ati putea face asta? Cam la ce pret? |
SALUT,AI PM !!!
|
alex zimi si mie un pret estimativ pentru niste bari fata spate si praguri . pentru un megane 2 break si prelungirea eleronului . hai te rog mult . ms si bafta faceti ceva de neimaginat.!
|
salut ,ai pm
p.s. mersi |
Quote:
|
7 Attachment(s)
ai add pe mess
bad boy 206 rc si praguri, bad boy e46 coupe,honda civic bad boy bara fata si praguri modificate |
3 Attachment(s)
capace oglinda opel ascona c -fibra de carbon
|
faina culoare are civicu
|
Quote:
Felicitari si continua tot asa !!! |
2 Attachment(s)