![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie
Suuuper eveniment!!!!! Felicitari tuturor participantilor si sa nu uitam ca driftul este o arta iar cei care il practica sunt artisti...felicitari HAI-ule!
|
30 Attachment(s)
Si inca un set cu cateva expozante la Pitesti !
|
Quote:
Masina iti fura ochii la prima vedere, dar daca te apuci sa te uiti la detalii iti dai seama ca nu prea este vb de atatia bani shi nici de SUA, ca un exemplu, te puteai uita cum era tapiseria, era cusuta cu, colturi shi nu era deloc intinsa cum trebuia... Masina este frumoasa, are un tuning aproape complet(din ce stiu eu nu are nimic la motor) , dar sa pastram proportiile investitiei... Salutare |
HAI, si sa nu uitam GAZ putziiii GAZ GAZ GAZ . (sunt unu din baietii care am venit atunci si te'am intrebat daca putem sa intram si noi sa facem poze la vitantis)
|
Quote:
|
mam uitat si eu pe pozele pe care le-ati facut... mia mia parut destul de reusit... felicitari oranizatorilor
|
29 Attachment(s)
Si al doilea set ...
|
a fost super tare si a mai fost si la mn la pitesti.
B 26 HAI esty cel mai tare omule.ai fost zuper. Suntei cei mai tari .cnd iau carnetu vreau si yo sa fak kursuri:D |
legat de pisica expusa in interior ...cu vopseaua aia curcubeu......in principiu masian pt expo....DAR...la o masina de expo zic eu ca trebuie pus accentul in primul rand pe lucrui minore ...detalii.....(la bmw asta se cunostea vopseaua cursa....gurile alea mici de la ventialtie de pe capota se cunosteau unde erau astupate....si lista poate sa continue) nu vreau sa fiu rau .....dar 25 de mii bagati in masina aia ...greu de crezut:)
off:oamenii se uitau urat la mine ieri langa ursul replica dtm cand am zis ca s-au bagat cam 35k de euro in ea....."du-te baaaaaa ca mai mult de 7-8 mii nu a bagat " |
Din pacate nu am putut ajunge si eu la Pitesti, dar din cate vad in poze iar au facut show Hai-u si Kns-u,ASA CUM NE-AU OBISNUIT! Felicit drifterii.
Poate mai avem norocul sa se mai tina un show sau doua anul asta. :D Gratzian inca un show te rugam!!!:D |
2 Attachment(s)
......rlg-u......
|
Desi m-am uitat la cateva masini in treacat..... cel mai mult imi place golful 2. Mi se pare o masina cu bun gust si lucrata cu pasiune si atentie la detalii. Felicitari proprietarului!
|
Quote:
Efortul organizatoric a fost mare, nu vreau să mă compar cu cei care au făcut eforturi adevărate pentru evenimentul ăsta şi cele de dinainte,să ne īnţelegem, dar oboseala s-a acumulat, asta e. Sigur că HAI-ul e one man show, e inconfundabil şi nu īmi doresc să prezint ca el, pentru că nu mi-am propus să imit pe nimeni. El e exploziv şi unic, eu sunt īn felul meu. O să īnvăţăm cu toţii după fiecare eveniment, şi o să facem lucrurile mai bine data viitoare, nu? Hai să depăşim subiectul, e de apreciat că avem opinii clare despre eveniment şi despre cele īntāmplate aclo, īnsă cred că putem discuta şi restul aspectelor din cele două zile :) |
aleks tu esti tipul care a prezentat?
oricum mie mi-a placut de respectivul,cand m-am dus sa-l intreb cum fac sa ma dau si eu..cu baietii mi-a raspuns foarte ok!mi-a placut de el,indiferent cine a fost! |
62 Attachment(s)
inca cateva poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning