![]() |
Re: E39 - black bmw
1 Attachment(s)
Quote:
Din pacate le-am dat jos doar pentru curatenia de primavara :(( Picatura am folosit-o la atceva ! Amuzant e ca ati observat picatura dar nu ati observat ca nu sunt scaune :D Acum pregatesc un video :D !!! |
am vrut sa iti zic ca atarna ceva acolo dar nu mi-am dat seama.....
|
cum si eu am avut demontate scaunele zilele astea, mi s-a parut ceva normal :lol:
|
Quote:
Quote:
+ 1 Filmulet :) https://www.youtube.com/watch?v=uXaDcUZYQ9w |
am facut ce trebuia facut de foarte mult timp :D
|
imi place ce vad !!! felicitari si spor in contiunuare!!!
vladigrec |
4 Attachment(s)
Quote:
Momentan am dat interiorul de piele si am revenit la musama :)) Sper sa pun mana pe ceva mai bun zilele astea ... Era sa uit ..... o noua achizitie =)) MO & FOCA se numesc =))) |
MO si FOCA, mortali :)) ai grija de ei;)
dar FOCA nu era fabricat original cu aluminiu ?:)) |
Hai cu jantele pe masina !!! :D
|
Foarte frumos porcusorul :D:D!!
Am avut si eu o pereche acum cativa ani , ai mei erau cu blana linsa :D |
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Am 3 variante de material .... vreau sa imi iasa cel putin asemanator ca cel din ultimele poze... Inca nu stiu ce culoare sa aleg dar tind spre primul model . |
Alea albastre arata ca o pijama :D
Mie imi place griul ! O sa faci aripioarele din piele si interiorul cu material , gen tapiteriile originale mixte ? Cat costa materialul ?:D |
2 Attachment(s)
Quote:
30 lei mentru liniar ... are 140 cm latime :D am vro 8 modele dar doar la astea 3 am poze ! |
la masina cu interiorul ala cu albastru ma minunam eu aseara si ma gandeam ce fraier am fost ca nu am cautat materialul asta :lol:
si eu tot pe gri cu negru as merge, albastrul ala e prea "funky" sa zic asa pentru un e39 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning