Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Spark 23-08-06 15:26

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 529413)
Inseamna k eu la cele 3 luni si cateva saptamani ale mele sunt nimic. Nu e bine sa faci comparatie intre actuala si fosta pt ca asa niciodata nu o vei putea uita. Spune si tu ceva de genu "Bine ca am scapat de panarama aia!" sau ceva de genu si gata. Intotdeauna trebuie sa privesti inainte,nu inapoi!

ushor de zis ... mai greu de facut (dak nu imposibil)
ca stii .. teoria merge cum merge ... da` practica ne omoara ... ;)

dexter_20 23-08-06 15:37

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 529430)
ushor de zis ... mai greu de facut (dak nu imposibil)
ca stii .. teoria merge cum merge ... da` practica ne omoara ... ;)

Sa stii ca eu imi spun asta de multe ori in gand. Asta e. Si faza cea mai tare stii care e? Daca nu vine ea la mine....vina alta. Asa ca tot eu ies in castig.;)

Bmw_Rulllzzz 23-08-06 16:02

pai mi-am si treaba asta, si in gand si cu voce tare si tot nimic nimic :(

Golf-III 23-08-06 16:36

Faza asta merge in unele cazuri ....ca daca ai avut una din cele mai frumoase fete din oras....e greu sa nu faci comparatie .....e ffff greu !!!! pt ca luati cazu meu ..am stat 3 ani cu una .....si ...mam obisnuit cu fixurile lu aia ...si acuma cum ies cu una si cu alta ...cat mai multe pe zi ...numa numa o uit pe aia ...si nu prea merge ..ca nici una nici macar nu se aproprie de aia....

dexter_20 23-08-06 18:30

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 529491)
pai mi-am si treaba asta, si in gand si cu voce tare si tot nimic nimic :(

Man, aici e chestia de vointa. Eu in dupa 3 saptamani am ajuns sa ma kk pe o rel de 1 an si ceva. Ea m-a lasat pt altul si gata. M-am chinuit eu sa ma impac, sa fac, sa dreg dar cand am vazut ca nu am cu cine vorbi din cauza gretzei si a figurilor.....am lasat-o moarta. Este adevarat ca ai nevoie de tot sprijinul din lume pt acest lucru din partea oricui.Eu l-am gasit in familie si prieteni(in aceasta categorie intra si lumea de pe acest forum). Asa ca....stai linistit ca timpul vindeca orice rana. Bafta si sa auzim numai de bine!(mai ales ca suntem din acelasi oras)

Spark 23-08-06 18:49

ranile se vindeca .. dar cicatricile raman ... si acuma depinde cat de vizibile sunt ...
de mers inainte tre sa mergi si dak nu vrei .. si nu iti place ....
asta-i viatza ... buna sau rea ...

Bmw_Rulllzzz 23-08-06 19:18

dexter_20 da si tu mai multe detalii despre tine k poate ne stim :D (sorry de off-topic)

dexter_20 23-08-06 19:54

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 529712)
ranile se vindeca .. dar cicatricile raman ... si acuma depinde cat de vizibile sunt ...
de mers inainte tre sa mergi si dak nu vrei .. si nu iti place ....
asta-i viatza ... buna sau rea ...

Yep. Dar din cicatricile astea inveti cel mai mult.

Golf-III 25-08-06 00:48

....daca ramai cu cicatrici e nasol...ca o sa tii minte toata viata ....tot timpu in inima o sa ai un loc pt persoana aia ....pt care ai suferit mult ..si care tia lasat cicatricile alea

dexter_20 25-08-06 15:07

Quote:

Originally Posted by Golf-III (Post 531422)
....daca ramai cu cicatrici e nasol...ca o sa tii minte toata viata ....tot timpu in inima o sa ai un loc pt persoana aia ....pt care ai suferit mult ..si care tia lasat cicatricile alea

Daca ai ce repede se ocupa acel loc (asta in cazul meu)...Asta e! Daca stii cum sa transformi dragostea in ura...nu suferi.;)

Spark 25-08-06 16:52

da` sincer eu nu cred ca e bine sa transformi dragostea in ura ...
i mean .. wtf .. de la toate buna si frumoasae si sa te intelegi cu persoana respectiva sa ajungi sa nu te mai salutzi pe strada sau sa ii portzi ura sau din astea? eu nu cred ca e asa bine ... anyway .. fiecare face ce vrea.

dexter .. cred ca la tine se aplica o vorba care am auzit-o .. " sa nu crezi pe nimeni care zice ca de iubeste din adancul sufletului, pentru ca o sa aiba loc pt altcineva mai la suprafatza " ... :lol:

dexter_20 25-08-06 17:46

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 532148)
i mean .. wtf .. de la toate buna si frumoasae si sa te intelegi cu persoana respectiva sa ajungi sa nu te mai salutzi pe strada sau sa ii portzi ura sau din astea? eu nu cred ca e asa bine ... anyway .. fiecare face ce vrea.

dexter .. cred ca la tine se aplica o vorba care am auzit-o .. " sa nu crezi pe nimeni care zice ca de iubeste din adancul sufletului, pentru ca o sa aiba loc pt altcineva mai la suprafatza " ... :lol:

Sa-mi bag pwela cata dreptate ai, man! Exact asa imi spunea panarama!Acum vine o intrebare din partea mea: eu inca mai sunt la adancime? sau am iesit la suprafata si apoi in aer? sau...am ramas inecat la mare adancime? LOL! Oricum i don't give a phuck! Las k incepe facultatea si vin boboacele....:twisted:

Mustang 26-08-06 07:57

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 532148)

cand gagica o sa inceapa sa te sape si sa te faca sa te simti de ***, ca erai un pampalau ... etc, etc ...

o sa iti vina sa o dai cu dintii de cea mai apropiata bordura ...
eu era sa o bat pe una pt chestia asta ... si culmea era o fosta ... la care chiar tinusem acu' 3000000 de ani ;)

ca sa vezi ca sse poate ;)
asteapta sa treci si tu prin experienta asta si ai sa vezi ca o sa iti schimbi si tu parerea si o sa treci la ura

dexter_20 26-08-06 08:29

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 532786)
cand gagica o sa inceapa sa te sape si sa te faca sa te simti de ***, ca erai un pampalau ... etc, etc ...

o sa iti vina sa o dai cu dintii de cea mai apropiata bordura ...
eu era sa o bat pe una pt chestia asta ... si culmea era o fosta ... la care chiar tinusem acu' 3000000 de ani ;)

ca sa vezi ca sse poate ;)
asteapta sa treci si tu prin experienta asta si ai sa vezi ca o sa iti schimbi si tu parerea si o sa treci la ura

Bine ai venit in clubul celor care isi urasc fostele(nici chiar toate-aici tre sa recunoastem).

dubmaniacks 26-08-06 08:37

cateodata cred ca sunt batut de D`zeu ...

All times are GMT +2. The time now is 07:38.

- Copyright 2026 4Tuning