![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
ca stii .. teoria merge cum merge ... da` practica ne omoara ... ;) |
Quote:
|
pai mi-am si treaba asta, si in gand si cu voce tare si tot nimic nimic :(
|
Faza asta merge in unele cazuri ....ca daca ai avut una din cele mai frumoase fete din oras....e greu sa nu faci comparatie .....e ffff greu !!!! pt ca luati cazu meu ..am stat 3 ani cu una .....si ...mam obisnuit cu fixurile lu aia ...si acuma cum ies cu una si cu alta ...cat mai multe pe zi ...numa numa o uit pe aia ...si nu prea merge ..ca nici una nici macar nu se aproprie de aia....
|
Quote:
|
ranile se vindeca .. dar cicatricile raman ... si acuma depinde cat de vizibile sunt ...
de mers inainte tre sa mergi si dak nu vrei .. si nu iti place .... asta-i viatza ... buna sau rea ... |
dexter_20 da si tu mai multe detalii despre tine k poate ne stim :D (sorry de off-topic)
|
Quote:
|
....daca ramai cu cicatrici e nasol...ca o sa tii minte toata viata ....tot timpu in inima o sa ai un loc pt persoana aia ....pt care ai suferit mult ..si care tia lasat cicatricile alea
|
Quote:
|
da` sincer eu nu cred ca e bine sa transformi dragostea in ura ...
i mean .. wtf .. de la toate buna si frumoasae si sa te intelegi cu persoana respectiva sa ajungi sa nu te mai salutzi pe strada sau sa ii portzi ura sau din astea? eu nu cred ca e asa bine ... anyway .. fiecare face ce vrea. dexter .. cred ca la tine se aplica o vorba care am auzit-o .. " sa nu crezi pe nimeni care zice ca de iubeste din adancul sufletului, pentru ca o sa aiba loc pt altcineva mai la suprafatza " ... :lol: |
Quote:
|
Quote:
o sa iti vina sa o dai cu dintii de cea mai apropiata bordura ... eu era sa o bat pe una pt chestia asta ... si culmea era o fosta ... la care chiar tinusem acu' 3000000 de ani ;) ca sa vezi ca sse poate ;) asteapta sa treci si tu prin experienta asta si ai sa vezi ca o sa iti schimbi si tu parerea si o sa treci la ura |
Quote:
|
cateodata cred ca sunt batut de D`zeu ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning