![]() |
Re: accidente in bacau
Si e facut si de neam prost sensul ala, e mult prea inalt. de obicei ele se fac la nivlul soselei, sau in cel mai rau caz cu o bordura ceva mai inalta. Acolo nici nu prea ai vizibilitate. Dar, numai la noi puteau sa faca asa ceva.
|
Quote:
cat despre santurile de aparare ( scuzati, de scurgere) ele initial erau prevazute cu niste acoperitori de beton, dar din motive de spaga ele au figurat ca realizate, iar banii... nu imi pot da seama daca au gandit cand au facut capetele alea de pod ucigase, sau poduri de 2 benzi , in curba, pe drum drept de 4 benzi, cum e intre roman si tg frumos, practic tot e85 e o bomba cu ceas, sau, altfel spus, exemplul perfect de cum poti realiza ceva foarte prost cu un proiect foarte bun |
ar trebui sa ne intalnim intr-o zi si sa organizam ceva in sensul asta.
o cerere, un mars scurt pe centru cu niste bannere... E85 - BOMBA CU CEAS sigur vom atrage atentia si nu vor mai fi doar stiri despre liniute si accidente la tv. daca mai sunt si alte idei, poate cineva deschide un topic nou unde sa vb despre prostiile astea de pe strada si ce putem face. de ce sunt copaci la 1 m de marginea drumurilor, cine plateste pt masinile avariate din cauza mizeriei de pe sosele, unde sunt indicatoarele de presemnalizare, de ce nu sunt acoperite canalele de langa drum, de ce nu se folosesc vopsele reflectorizante pt marcaje ?... si intrebari ar fi multe, la care anumite persoane trebuie sa stie raspunsurile exista norme dupa care se fac aceste lucrari. trebuie sa cerem respectarea lor. |
nu are nimeni timp si vointa sa se implice in asta, mai ales ca la noi ink e lupta cu morile de vant... societatea civila? o gluma din pacate, inexistenta si fara putere...
|
din pacate cam asa e, deci ramane cum am stabilit :))
pana una alta, drive safely! |
25.02.2007.
La ieşirea din Iaşi, o tamponare uşoară din cauza zăpezii de pe şosea. Pe tot drumul pānă la Bacău n-am văzut nici un utilaj care să cureţe şoseaua.:cry: Deh, era duminică:rolleyes2 https://img136.imageshack.us/my.php?i...scf0140yq7.jpg |
Matizul ala se rasturnase in prima etapa,iar zapada era spulberata de pe camp pe sosea.Alterna cu portiuni uscate,veneai sigur pe tine cu 120 si in curba te trezeai dupa colt ca esti pe zapada.
|
naspa.... bine ca a venit vara :))
|
hmmm... neplacut.. sa-ti lovesti masina la ultima ninsoare din an....
|
am vazut eu un asa drum qm mergeam la iasi si am vazut si un matiz si un opel zafira inafara carosabilului :) bine k e vara deaqm :D
|
Nu faceti o petrecere ceva ?? ,... dak tot a venit vara :):twisted:
|
ba da facem; tu cumperi tota berea si noi o bem
|
Oooo da :)) ... ok ... eu cumpar berea iar voi restu :)) ...
|
Quote:
|
Aia de neamt...sunt bestiali
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning