Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Electronica Auto (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto.html)
-   -   borduri modificate cu lumina albastra, alba etc (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto/1329-borduri-modificate-lumina-albastra-alba-etc.html)

dsign 04-12-06 10:53

Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc

4 Attachment(s)
uite niste poze si un filmulet, in noaptea in care s-a petrecut montajul pe masina.

E N J O Y

edit:
ttau 006 : pozitie + stop pe frina ( prima poza )
ttau 008 : pozitie + semnalizare + stop frina ( a doua poza )
ttau 009 : pozitie + semnalizare ( a treia poza )

WILD_CAT 04-12-06 11:16

ka intotdeauna numai cool stuff..............enjoy all

mirciulik 04-12-06 16:42

salutare! am un 307SW. se pot face urmatoarele modificari? : cadranele respectiv turometru, vitezometru, temperatura si rezervor sa fie albe, restul sa ramana in culoarea de acum, lumina de fundal sa fie albastra, si acele portocalii. si mai ramane ercanul de pe bord cu lumina albastra si consola de la A/C. si cadranele(toate 4) sa fie incercuite cu un inel cromat(cred ca se intelege ce vreau sa spun). + daca se poate la picioare un neon albastru?(dar nu f puternic) ??? astept un rasp. ms! app, ce altceva se mai poate face? la interior ma refer?

miniblu3 04-12-06 16:51

Neon albastru?!?!?!? hmmmm

mirciulik 04-12-06 16:52

pardon, vroiam sa se-nteleaga lumina albastra nu foarte puternica, da'-s cam obosit. sorry. app: mai e o mica nelamurire: cine demonteaza? ca eu sigur nu ma pricep si nu vreau sa stric.

miniblu3 04-12-06 16:54

:) np...aia sigur se poate

dsign 05-12-06 07:43

nu am inteles mare lucru din ce ai spus, mirciulik... la 307 se poate face o singura culoare pe bord, pt ca asa e construit el si nu lasa loc de improvizatii. inelele cromate ti le cauti singur, eu ti le montez. sub bord se pun baghete luminoase cu leduri

pret la toata afacerea de schimbat/adaugat lumina: 250-300 lei pret final

mirciulik 05-12-06 08:21

ok! chestia e cu inelele? eu am unde sa le fac, dar nu am un model, adica dupa ce desfaci bordul si scoti inelele actuale, dupa alea pot sa fac. pacat ca nu se pot pune 2 lumini pe bord, ar fi fost mai interesant :(. sa-mi spui cum facem cu inelele si pe urma cand putem face lucrarea. ms de raspuns!

ai un ym ca sa-ti dau poze cu bordul sa-ti spun ce-as vrea de la cadrane.

dsign 05-12-06 08:28

nu, urci pozele aici. nu inteleg la ce-ti trebuie inele cromate, cind le ai pe alea argintii deja... nu sunt sigur ca le vei putea scoate pe alea argintii

mirciulik 05-12-06 08:40

8 Attachment(s)
poze cu bord-ul ziua si npt. inelele sunt gri, nu argintii. unde indica sagetile, as vrea sa fie alb, iar restul sa ramana in culoarea de pana acuma. lumina daca nu merge in 2 culori, as vrea sa fie albastra, la fel si la ecranul acela si la instlatia de aer cond. aici se poate pune o lumina un pic mai puternica? npt nu se vede nimica.

mirciulik 05-12-06 09:38

sa-mi spui daca se poate face, cand se poate face si cum te pot contacta. multumesc!

dsign 06-12-06 08:48

da, deci vrei folie de cadrane pe fond alb- iti zic din prima sa te calmezi, s-o lasi pe asta

lumina se poate face albastra pe bord (vezi ca sunt poze pe aici cu un 307) insa la displayul mare merge facut doar cu rosu, daca ne intilnim iti explic de ce

la comanda de aer, iti lipseste un bec, incercam s-o facem mai luminoasa

0729 019 115 Dani
0723 823 679 Sorin

mirciulik 06-12-06 21:52

:(( eu vroiam cadranele albe, pey asa renunt si la inelele cromate. da' kiar nu se poate face? :( vb la tel si ne intelegem. ms!

dsign 10-12-06 01:00

mai, se fac, insa calitatea nu va fi una excelenta... ma refer aici la cadrane... cu inelele te priveste de unde le procuri, eu ti le montez cu cea mai mare placere

X-Ray-Eyes 10-12-06 01:17

Salutare man ...
Cat te "tziganesti" tu pe aici cu " baitzashii" care vad ca cumpara numai lucruri de calitate superioara cu 2 lei si 50 de bani , reau sa imi fac o programare la tine ptr niste leduri : toate ledurile in afara de bord ptr un BMW E36 ... adica la consola centrala , butoane geamuri , etc ... pe rosu ...
:D

Si ptr cei care tot comenteaza ca preturile sunt mari ca qp mea ... apucatzi-va ma voi de treaba asta si apoi sa vedem daca mai sunt preturile mari ... aaaaa ca sa nu mai pun la socoteala timpul care se pierde !!!

P.S. : Bordul din semnatura mea este facut de Dani ( dsign ) ... Noaptea , la lumina becului , de la 12 pana la 5 dimineatza .... si pentru asta tot respectul ptr el !!!

All times are GMT +2. The time now is 23:28.

- Copyright 2026 4Tuning