Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero - Mica mea limuzina (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/131022-espero-mica-mea-limuzina.html)

johnsonxxl 12-03-11 13:29

Re: Espero - Mica mea limuzina

andule mai baga niste poze acum ca ai mai ''bibilit'' la ea sa mai vedem si noi :D

Greku`BWJ 12-03-11 15:00

Andutzule te-am vazut ieri la Buzesti... sa vi la mine sa il mai spalam pe saracu espero..:)) :P
Te astept maine la 15:00 in parcarea de la Fac de Automatica la meet DAEWOO :P ! Sa nu intarzii

mike-fullspeed 12-03-11 17:50

la automatica e acum??? nu mai e la electro acolo unde era inainte??

sa nu ma anunti si pe mine.... :D

Greku`BWJ 12-03-11 18:35

La automatica sunt numai marcile Daewoo, la electro sunt opelurile, bmwurile , loganurile ...
Oricum Mike tu esti de-al casei, veteran in daewoo, asa k nu iti trebuie invitatie ....:P
hai sa nu facem off topic pe threadu lu Andutzu :)) !

Andutu TZH 13-03-11 00:06

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 4163573)
andule mai baga niste poze acum ca ai mai ''bibilit'' la ea sa mai vedem si noi :D

O sa ii fac niste poze maine,dar ar cam trebui sa o spal inainte:lol:
Quote:

ndutzule te-am vazut ieri la Buzesti... sa vi la mine sa il mai spalam pe saracu espero..) :P
Te astept maine la 15:00 in parcarea de la Fac de Automatica la meet DAEWOO :P ! Sa nu intarzii
Stiu ca trebuie spalata,toata lumea imi zice,iar in legatura cu maine o sa fac tot posibilul sa vin,sar putea sa fiu plecat din oras,dar inca nu stiu sigur,oricum ms mult de invitatie;)

bobocu91 14-03-11 23:17

Frumos update (xenonul) pe vremurile astea de criza...sau la tine nu este?! :lol:

Ti`am mai vazut`o saptamana trecuta aici in parcare la agronomie, folia nu ai dat`o jos de pe semnalizari? :D

Bafta!

Greku`BWJ 12-04-11 11:07

Andutzule care a avut ma necaz pe tripla ta ? :(

Andutu TZH 12-04-11 12:17

Am gasito lovita in parcare,inca nu stiu cine a avut necaz pe ea si pe portbagaj si pe aripa,asta este

mike-fullspeed 12-04-11 12:22

Da... si eu te-am vazut si masina era un pic sifonata....

Asta e!

Andutu TZH 12-04-11 12:27

Portbagajul lam rezolvat,mai este tripla de schimbat si aripa facuta,oricum aripa este putin zgariata,eu peste o saptamana o sa plec din tara pentru 6 luni iar masina iam facuto cadou fratelui meu care o sa imi continue munca,mam gandit ca mai bine o las in familie ca sa nu se mai repete faza cu oltcitul,daca o sa imi iese ce am in cap ma intorc cu visul meu bertone

Robert_MNW 12-04-11 20:12

Traiti-ar farurile si xenonul...cate flashuri ai luat pana acum?! Te-am vazut intr-o seara prin Craiovita si ma ars pe retina... :-)

Andutu TZH 12-04-11 22:45

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 4249706)
Traiti-ar farurile si xenonul...cate flashuri ai luat pana acum?! Te-am vazut intr-o seara prin Craiovita si ma ars pe retina... :-)

:))sa stii ca imi cam iau flashuri,dar farurile sunt reglate corect pe stand,asa ca nu am idee de ce orbesc ceilalti participanti la trafic,am vazut ca este o problema comuna pentru cei cu xenon

Danutz Bratosin 12-04-11 23:59

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 4250272)
:))sa stii ca imi cam iau flashuri,dar farurile sunt reglate corect pe stand,asa ca nu am idee de ce orbesc ceilalti participanti la trafic,am vazut ca este o problema comuna pentru cei cu xenon

Poate din cauza ca nu ai lupe!

maryus_83 13-04-11 20:38

Eu nu imi iau flashuri deloc.... 35W 6000k... si vad si super bine cu ele.

Robert_MNW 14-04-11 08:28

Quote:

Originally Posted by maryus_83 (Post 4253038)
Eu nu imi iau flashuri deloc.... 35W 6000k... si vad si super bine cu ele.

Si marmota invelea staniolu' in ciocolata ...:lalala: Cand ploua cum este, mai vezi ceva?:-)

All times are GMT +2. The time now is 04:28.

- Copyright 2026 4Tuning