![]() |
pei da ... cam are ... la cum arata masjina mea asja nevopsita ... are ...
|
zander ti-am vazut ieri masina langa reprezentanta suzuky! o iesit fain eleronu si priza de aer, da asa cu ii acuma nevopsita ii :?
|
\"I'm not driving fast, I'm flying slow\"
looooooool |
yeye sjtiu ... piry ... oh my god ... alai mottou meu!! 8)
|
mah zander aia ii semnatura mea...mai ii si varianta I'm not driving fast, I'm flying down
|
Re:
Quote:
|
mda defapt si io asja sjtiam ...
lancerevo da de ce crezi ca miam pus nr de FLY ?? :twisted: :twisted: |
de la musca? :roll: :lol:
|
si totusi si musca zboara nu ?
|
cre`caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa
|
:( :( :( heeey.....mi-ati inchis topicul inainte sa mai apuc sa adresez inca ceva multumiri speciale....
pt vlad lanceru' multumiri extraodinar de speciale.....si nu in ultimul rand pt ex-laju...actualu' dyf \\deci vlad si laju scuze ca nu am net si nu am apucat sa scriu in topic. mersi inca o data..si ca sa stie toata lumea vlad mi-a facut cadou o gramada de ture pe pista de kart cu adrenalina la maxim pt ca se stie la drifturi si viraje pe gheata .. la fel si driveru. pe aerodrom....fratemio..si laju...si vio la care mai adugam muzica :) :wink: respect!mersi mult la toti...is f incantata... plus ca s-a indurat cerul de mine si am condus si eu FINALY.(totusi...fratemio nu m-a lasat nici acum)...in trafic...pe zapada.....pot sa zic ca am avut ceva emotii...dar e fain... in rest va salut pe toti....nu o sa ma mi vedeti ca am de invatat de nu imi vad capul..spor pt cei ca mine...si cei cu sesiune.. |
pt Pyri di tekno
Ma fratilor, decat sa mai faceti tot felul de p_larii numai ca sa aratati ca sunteti `moderatori`(in special Pyri) si sa stergeti din topicuri, mai bine frecati-va putele. :evil:
|
hooo frana... piry nu e moderator...
|
Re:
Quote:
|
strengaritza, cu cea mai mare placere si data viitoare...:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning