![]() |
Re: Alba Iulia
Sarbatori fericite all...
|
Quote:
sigla imi place - numele "Xtream Boys" mai putin ........... |
nici mie nu imi place numele :| mai ales ca avem,si vom avea fete in club... Suna mai bine Night Shadows ;););)
|
ramanem pe Night Shadows... asta am hotarat... eventuale sugestii de sigla sunt bine venite... trebuie sa ne adunam fondatorii sa discutam ultimele detalii si sa-i dam drumul odata cu clubul :)
|
da fratilor numele e ok zic si eu.dar ce ziceti sa facem o adunare ca vad ca nu mai prea are lumea timp sa intre pe net sau eu stiu.dar eu zic ca asa e cel mai bine.ca eu abia astept sa ma int cu voi ca am cam ratat celelalte adunari si atuncea ne hotaram definitiv si cu sigla.ceao ceao
|
pai ne putem intalni...sambata?ziceti si voi cand puteti pt ca eu pot oricand mai ales ca is in vacantza sapt asta :) :P
|
laura ti-am vazut ieri fosta masina :D
|
Vand Mitshubisi Sapporo .. IEFTIN e castigat la PARIU :) informatii .. la telefonul mecanicului meu .. ii las onoarea sa isi spuna pretul la masina .. nu de alta dar nu mai am unde sa le parchez ... :), cosmine ... sper ca nu te superi tare ca azi tre sa vedem de tobe la noua bestie, apropo nu va cumparati tobe remus .. nu sunt rezistente .. le-am rupt in 2 in 3 zile :-P :-P :-P :-P
|
cosmine si asa sunt gata cauciucurile pe fata ... facem frana de mana si dam in ele pana fac POC ????? ce zici cum suna ???
|
cine stie un sudor care sa lucreze azi ??????? sa imi sudeze tobele ...
|
:)))) hooo nebuniiiiiiilor: deja ati inceput cu liniutzele?
pai cand faceti burnout chemati-ne si pe noi sa vedem :D @Cosmine cand ma duci o tura sa vad de ce esti in stare?:))) |
pana nu iasa actele la club si sa nu mai pot face nimic :)) astept .. PROVOC .. .. pe cine vrea ...CALIBRA .. versus ?????? cine se baga ??
|
sunt in alba astept orice provocare :D)
|
bandituleee ce calibra ma?pai o spus si Alin ca ii gata rodajul,uite sa baga si Stefan :) poate si altcineva ...deci ne int sambata?:D de abia astept sa va vad si sa il vad pe Cosmin cu "bestia rosie" :))))
|
Apropo dupa ce facem clubul o sa avem nevoie si de un site,nu?cine se pricepe?:|
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:27. |
- Copyright 2026 4Tuning