![]() |
Re: NFS Most Wanted online
Eu nu am MostWantedul ca ma bagam ! Imi aduc aminte ca erau campionatele de MW acum 1 an. Foloseam Hamachi si mergea perfect. Se face un network, se intra in acel network cand vreti sa jucati LAN si gogogogo !
|
am incercat si cu hamachi si am modificat si server.cfg si tot nu merge! nush ce sa fac
|
Eu am jucat numai cu reteaua de care apartin si nu aveam nevoie de hamachi.Si mergea perfect.dar sa intrati la LAN nu la Online play
|
aici e vorba de persoane la distanta, din orase diferite chiar, conectate printr-un LAN virtual facut de hamachi... si trebuie urmati niste pasi pentru a juca... pasii ii puteti gasi aici
|
Re: Nfsug2 pe net
maine vreau sa facem un campionat de nfs u2....cu 2 categori drag si drift la drag se vor inscrie 16 persoane...se va face pe bayview bridge dificultate hard iar la drift light house ....8 sau 16 persoane...la drag dupa fiecare cursa se vor califica mai departe primi 2....dak se va folosi sau nu nos ramane la atitudinea voastra(eu prefer sa nu se foloseasca) conexiunea se va face prin hamachi iar host va fi unul intre cei 4...de acum va astep sa va inscrieti pe forum sau pe id-ul meu de mess...succes
|
sunt de parere ca va fi un esec... mult noroc totusi, dar eu nu ma inscriu
btw... dificultate hard la multiplayer? nu-mi amintesc de asa ceva |
Quote:
succes - o sa aveti nevoie de mult noroc ca sa mearga totul bine :D |
succes - o sa aveti nevoie de mult noroc ca sa mearga totul bine >>ce te face sa crezi ca nu va merge totul bine?...eu nu particip...nu-mi merge hamachi si nu am chef sa instalez win.-ul din nou..:D
|
ma da de cand se vb de nfsu2 si de jucat si de alea alea da ....fapte tata fapte ...un sv pe hamachi ceva.....un add la id ......unu disponibil macar datio in colo ca e nfs totusi....
|
fapte? pai au fost destule fapte vara trecuta, cand pe caldurile alea insuportabile noi ardeam cauciucuri pe lighthouse si pe autostrada de langa aeroport cu drift si drag.. pacat ca nu ai fost cu noi pe atunci, dar poate o sa fie la fel si vara asta.. poate
|
Quote:
|
Si nu uitati, va trebuie ultimul patch parca 1.04(sau 1.03) nu mai stiu exact, oricum, va trebuie ultimul patch, otherwise, o sa va fie greu sa bagati vpn-u in Most Wanted. E foarte pretentios, si are multe greseli de cod, lan play-u din NFS.
|
Re: Need for Speed 2007
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning