![]() |
Re: KATANA TEAM @ Iasi
joi seara:D
|
las ca vb cu cristi de samurai ... dar inca ceva ... poate intra si prietena mea in club??are un megane coupe ...
|
Quote:
atunci joi ora 19:00 intalnire la palat |
Cristi poate face niste samurai mai decenti :lol: dimensiuni mai normale , 8-10 cm inaltime ....si vorba lu' Mad , prietena ta era de mult in club :D numai trebuie "botezata" cu stiker si parasolar.
|
Quote:
|
Seara buna! Imi pare rau ca nu am putut nici ineseara sa vin. De maine GHE devine MAM, iar 24 devine 86. :shock:
Maine seara am si eu numerele si poate o sa ne vedem in weekend. Km multi si fara evenimente Adi |
Quote:
intalnirea e joi seara cand o sa ai nr pe masina .... maine seara, 25 februarie la ora 19:00 |
Am confundat zilele. Am crezut ca azi e vineri. Si ieri a fost joi. La naiba! Eu vineri am numerele. Dureaza 2 zile pt ca sunt preferentiale. Cred ca ma dilesc... Batranetile...:D:D:D Dar ce am zis ca azi e vineri =))=))
|
Quote:
acuma serios..hotarati ziua exacta ca poate va intalniti si voi anul asta :)) |
Quote:
|
Quote:
|
mai adi da numerele nu dureaza 2 zile :d azi depui actele maine le ai :d.. joi a ramas ziua stabilita de acum pentru intalniri + taxa de inregistrare pentru cei care nu stiu :d
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Au iesit cam intunecate pozele dar.....nah.....mai are mad cateva care sa vad mai ok.
Imi pare bine ca am reusit sa ne intalnim si sper sa ne pastram tot formula asta si sapt viitoare . |
Bravo baieti , vad ca intalnirea de la Roman va mobilizat , continuati ...Incercati sa le parcati la lumina cand faceti poze :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning