Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - m-am indragostit prea repede (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/118535-e36-indragostit-repede.html)

cristyan_mdk 03-10-09 17:50

Re: E36 - m-am indragostit prea repede

Quote:

Originally Posted by dany85 (Post 2689405)
rogane, ma bucur ca in sfarsit ti-ai gasit motor. multumesc mult de obc, e altfel acum cand iti vezi si consumul...prin bucuresti cat iti arata? mie la 2.0 la mers normal 11.4 in aproximativ 35km cu aglomeratie medie...dar aseara am prins aglomeratie in crangasi si a crescut la 13(1 ora de la romexpo pana la Cora Militari) mai mult am stat pe loc... chiar sunt curios de diferenta de consum in bucuresti intre 1.8 is si 2.0 24 v vanos. si nu uita de jante!!! le astept cand o sa-ti revii cu banii, sa dea Dumnezeu cat mai repede, ...sa imi revin si eu...numai bine si spor la bani!

Rogane ma bucur pt tine ca esti multumit , te astept pe la mine sa stam de vorba cu ce mai avem de facut la masina . bafta .

roGan 03-10-09 18:01

stii doar ca tie trebuie sa-ti multumesc pentru ceea ce-am acum pe masina :D
urmeaza o perioada mai grea cu masina

cristyan_mdk 03-10-09 18:03

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 2689467)
stii doar ca tie trebuie sa-ti multumesc pentru ceea ce-am acum pe masina :D
urmeaza o perioada mai grea cu masina

Stiu ce urmeaza dar asta e , si eu sunt mai rau decat tine cu masina , dar asta e toate la timpul lor , macar timp frumos sa mai prindem :cry:

roGan 03-10-09 18:03

Quote:

Originally Posted by dany85 (Post 2689405)
rogane, ma bucur ca in sfarsit ti-ai gasit motor. multumesc mult de obc, e altfel acum cand iti vezi si consumul...prin bucuresti cat iti arata? mie la 2.0 la mers normal 11.4 in aproximativ 35km cu aglomeratie medie...dar aseara am prins aglomeratie in crangasi si a crescut la 13(1 ora de la romexpo pana la Cora Militari) mai mult am stat pe loc... chiar sunt curios de diferenta de consum in bucuresti intre 1.8 is si 2.0 24 v vanos. si nu uita de jante!!! le astept cand o sa-ti revii cu banii, sa dea Dumnezeu cat mai repede, ...sa imi revin si eu...numai bine si spor la bani!

eu am consum mediu pe obc oras cu afara 8,6l/100 dar mers cat de cat sportiv :D mie imi convine foarte mult, in oras in bucuresti in aglomeratie rau de tot, mi-arata obc 11.8l/100km iar in afara la mers 120-130km mi-arata 7,3. sunt f.multumit.

roGan 03-10-09 18:05

crysty daca tot am inceput, macar s-o ducem la bun sfarsit sa fie totul in regula, am rezolvat-o cred eu pana la urma cu banii aia de ii voiam eu :D :) am avut un pic de noroc... Trebuie sa prindem vreme buna:) o sa facem noi cumva:)

cristyan_mdk 03-10-09 18:09

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 2689491)
crysty daca tot am inceput, macar s-o ducem la bun sfarsit sa fie totul in regula, am rezolvat-o cred eu pana la urma cu banii aia de ii voiam eu :D :) am avut un pic de noroc... Trebuie sa prindem vreme buna:) o sa facem noi cumva:)

Ma bucur sa aud asta , vb noi cand ne intalnim , ai lovit si cristi masina aia neagra , stiu tu , dar acum sa vedem ce iesee.

roGan 03-10-09 19:46

nasol... si a patit ceva? lasa ca se rezolva

cristyan_mdk 03-10-09 19:57

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 2689813)
nasol... si a patit ceva? lasa ca se rezolva

NUP , CA DOAR A FOST ........... STI TU MAH , OFF

Skido 06-10-09 03:48

pozeeeee pozepozepozepoze :D

roGan 08-10-09 08:53

nu e pozezzzeezepzoeaoapoze... momentan:D mai incolo

E30_Power 12-10-09 13:58

Nu ne clatim ochii acum, urmeaza, putina rabdare:)

PS: Smechera masinutza banuiesc ca toarce frumos cu noul motor:D Numai bine!

roGan 13-10-09 18:04

a fost de cateva ori masina prin buzau... se aude frumusel dar insuportabil :| asa ca o sa dau evacuarea jos si pentru moment o sa pun evacuarea stock :)

xerex 14-10-09 22:58

Sa nu-mi zici k iti e dor de sunetu de 1.6....k nu te cred..lasa ma toba acolo sa simti k ai Bmw....

C_kst 14-10-09 23:20

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 2715914)
a fost de cateva ori masina prin buzau... se aude frumusel dar insuportabil :| asa ca o sa dau evacuarea jos si pentru moment o sa pun evacuarea stock :)

Ce treaba faci :)))))))))))))....

roGan 17-10-09 09:13

vrbiti toti din basme - karule evacuarea ta este mai silent ca a mea stock, iar a ta cristi nu se aude... asa ca va rog eu frumos tineti pentru voi remarci d'astea... pe mine ma supara sunetul ala mai ales ca nu-si are rostu pe o masina cu 140 cp, cand o sa am o masina mai grava care chiar merita o sa am evacuare sa sparg geamurile... dar pana atunci silent, comfort & low consumption :D

All times are GMT +2. The time now is 03:30.

- Copyright 2026 4Tuning