![]() |
Re: Fete mai mari ? Mai mici ?
...iar antecedente???
|
eu am ramas frapat de suferinta si fitzele interminabile ale fetelor cat si a unor baieti de 14-16 ani..
cum sa suferi , la nici 14 ani??? cum sa fii baiat, sa ai 17 ani si cand mergi la mare sa te dai cu placa inainte de a iesi pe plaja si sa nu intri in apa decat pana la glezna sa nu iti strici freza?? cum sa umbli cu "gagic" de peste 25 de ani cand ai 15 ?? ce or vedea aia la ele ..nu pot sa imi explic we live in a fucked up world.. pai daca as avea eu 25 de ani si vine o pustoaica d-asta fitzoasa,la nici 16 ani , la mine nici sa o scuip nu merita.. se crede ea mare diva ca sa umble cu masina sau ce.. sigur..exista cateva fete de 15-16 ani care arata intr-un mare fel (eu avand 19) si nu mai au loc pe strada de cate fitze au.. la 16 ani ele au pretentii in legatura cu masina..si au ajuns deja sa stie cat costa una alta.. nu stiu precis, unele nici macar aproape..dar pe unele le nimeresc..incredibil..au ajuns sa se uite si la cat costa masina , nu numai daca ai sau nu... |
mda..incredibil, dar adevarat!!!! :(
|
ce ma...dak nu ai masina ...cel putzin peste 20.000 nu se uita la tine...da intrebarea e cne se uita la ele?:))) mia bune sunt astea mari ...adik au minte ceva mai multa in kap...sa fim serioshi;) cel putzin eu nu suport fetele kre se uita la masina ma jur k o sa`mi iau si un lastun dak mai gasesc :))) sa ies cu ala sa vad dak agatz ceva:))))
|
cine a zis ca cu o dacie 1310 nu agati nimic?? :))
=)) aseara un seria 5 si un rx-8 am agatat =)) bine, ca era masina plina de gagici :> |
Quote:
|
din pkat nu agatzi nimik...si ft pakat .... chestia asta k se fak discriminari si posesorii acelor maisni se simt ft prost...si nu e bne delok...:(
|
He he he....
|
Quote:
masini depasite.. al meu mai greu.. dar tot la masina se uita.. nu toate.. la mare era show. cu oltcitul... :lol: :lol: :lol: una.. doua.. max 3 se uitau si in "carcasa.. oltcitului" altele..oltcit..si brusc.. nu il mai vedeau.. :-P |
Quote:
Daca n-ai Bemve ! |
Quote:
|
Sa iti iei gandul de la blonde... Decat agatate serios, nu alta :))
|
Ideea era ca nu agati femei cu ruptura aia de masina ! :p
|
Ba Da!!! :d
|
Quote:
sunt 2 chestii total diferite pentru care ii dau dreptate... lasa mustangule ca ne luam o masina mai tare de la rent a car si mergem pe magheru :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:31. |
- Copyright 2026 4Tuning