![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
una peste alta si 2 peste mine , am urmarit foarte mult topicul clubului , e prima oara cand postez.
Crdeti ca daca X sau Y paraseste din anuminte motive ( care sincer nu ma intereseaza) au ca X apartine de un club si Y de alt club , conteaza? Vorbiti de parca nu suntem tot aceeasi adunatura de nebuni care se strang la sala , rad , glumesc si fac caterinca si cand e ceva serios sare unu pt altu. Parerea mea este sa incetati cu injectiile si replicile ca din cauza asta este posibil ca pe viitor sa ajungem ca cei de la Bucuresti (stiti bine care e situatia acolo). Pana la final tot COMUNITATEA PLOIESTI o sa fim indiferent de club. Cand mergeti la legale e de ajuns ca avem PH la numar. Eu va doresc o evolutie cat mai benefica si mai rapida. Numai bine P.s. Pana atunci avem o intalnire la care trebuie sa participam sambata , ca sa ne simtim bine , sa radem , sa ne distram. Domnul Mache , veniti la intalnire sambata ? |
Daca mai continuati asa inchid topicurile care au legatura cu cluburile.
Inferno are la sectiunea la Bucuresti , o sa va faceti si voi si gata. Am sters pe topicul asta posturi cat nu am sters de cand sunt moderator. Si stiti ce-i mai rau ? Ca va purati ca niste copii... |
Quote:
|
Quote:
|
Joi sau Vineri poate o ardem la Bz! Tre` sa ne luam revansha acolo ca am cam fost ciuca batailor ultima data!
|
Quote:
|
joi nu pot.....vineri da........
|
sper sa nu va pregatiti doar sufleteste cum obisnuiti sa faceti si aici ma refer la privitori cine vine participa cine nu sa cumpere floricele si sa stea la sala.
|
Quote:
|
Quote:
|
taz nu ma refeream la tine personal dar daca te simti cu musca pe caciula.........
|
Quote:
|
atirnatori or sa puna benzina si se string cite 5 intro masina si tot vin cu ogazia asta ai fac de ras si pe meleaguri BUZOIENE
|
Quote:
|
BOSS ma referean la atirnatori nostri
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning