![]() |
Re: Mi-am luat civic
foarte misto ultimele piese. chiar cat te-au ajuns oglinzile ? par a fi gen spoon
|
da, oglinzile si eleronul sunt replica spoon, destul de bine realizate
400 si unpic cu tot cu transport, amindoua piesele. oglinzile cam 180 de parai daca nu ma insel. masina trebuia sa fie gata spre vopsire maine dar ... nu v-a fi. trebuie sa ii mai faca ceva si sese nu mai are timp ca pleaca pe la mare. luni o sa se apuce iar de ea, cred ca marti o sa fie gata @ CJ-01-WOB - niciodata nu cred ca o sa fie gata masina asta :D Va multumesc de aprecieri. |
adevarat.....daca stai sa calculezi....te ia durerea de cap....shi multzi te iau cu dalea...dar daca vrei sa o vinzi???....ce faci itzi iei banii pe ea???:))....parea mea ca te-a dus peste 10.000 de oiro:D....abia ashtept sa o vad vopsita....SUCCES!!!
|
mersi mersi !
|
un sfat: pune jante pe 16 astea parca sunt prea mari ..asa mi se pare :(
|
Quote:
|
fanete`..acum am citit si eu tot theardu tau si am vazut ce a fost masinutza ta si ce a AJUNS...sa stii ca`mi place la nebunie...si vreau sa`mi zici si mie de unde ti`ai dat comanda de spoilere si praguri..si daca nu mai stii vreun motor de 1.6 sau 1.8 v-tec cu tot cu cutie mie unu` si sunt la inceput cu masina dar vreau sa iasa ceva frumos...macar cum ti`a iesit tzie`...am un crx ..nu civic dar imi place`...si vreau sa mai intreb ceva...la cat se regleaza tachetii ptr evacuare si ptr admisie ca trebui reglati...si nush dc nu prea trage asa cum ar trebui`...sau poate m`am invatat eu cu ea aja`..astept sfaturile sau pareriile voastre..mersi
|
Quote:
|
poate si pe 15" - minim
visez la turbo si frine brembo si de asta am luat pe 17" :) pe linga asta, modelul care am luat se face de la 17 in sus. cartelule , vorbim pe topicul tau daca vrei... |
Quote:
|
trebuie sa iei mecanica fata cu totul ca nu se potrivesc etrierii lui la tine sau la mine direct.
|
Quote:
|
am eu fuzete "de rezerva"
dar ti-am spus, mai e pina atunci :) |
8 Attachment(s)
UPDATE !!!
cateva poze. |