![]() |
re: MK3 - G E K
da, da, am auzit si eu ceva de genu'...
|
1 Attachment(s)
Azi am schimbat uleiul si filtrele si am montat un cd player ALPINE , 4 difuzoare noi ( 2 mac audio si 2 juice ) + toata instalatia electrica de la cd player refacuta cu tot cu firele de la difuzoare .
- Si de saptamana viitoare se pregateste pentru 402m PITESTI :twisted::twisted::twisted: |
ce difuri ti-ai montant coaxiale?
|
din pacate cand e vremea frumoasa parca nu imi vine sa stau, si imi fac de lucru. da intradevar ma gandeam sa particip la pitesti dar nu e batut in cuie, defapt masina se pregateste in principal pentru itp :D
ovidiu da coaxiale |
Si esti multumit de ele? in bord ce ai pus?
|
in bord nimic, am anulat doar "difuzoarele" alea de acolo pentru ca erau deosebit de stresante!
urmeaza sa pun si sub'ul cat de curand, ii trebuie incinta si lenea e mare, pasiune pentru bas lipsa, dar banuiesc ca o sa se auda mai bine cu un zdup acolo in spate :-?? |
Quote:
|
Quote:
|
tocmai ti-am parcurs toate paginile topicului, felicitari pentru drumul care l-ai parcurs pana acum, si pana la urma asta e placerea, sa stii ca tu ai facut la ceva la masina, sa o cunosti mai bine, etc, bafta in continuare !
|
1 Attachment(s)
eu am primit un sfat sa folosesc de la dynamat asa ceva pentru usi
|
Da:)este indicat sa iti insonorizezi masina,reduce zgomotul de rulare al masinii si in leg cu sistemul audio vei simti o diferenta considerabila(in bine):D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
pe site-uri de car audio, de exemplu fii galagios.ro, am vazut si pe la vitan black mall
|
Andrei ne vedem la Pitesti....
eu intru cu o grupa mai jos :twisted::twisted::twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning