Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   ACCELERATE PROJECT (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/109118-accelerate-project.html)

FoX_BvStreetracing 23-09-09 13:04

Re: ACCELERATE PROJECT

Ideea cu tricourile este ok. La urmatoarea intalnire adunam si banii pentru tricouri!
O sa hotaram impreuna formatul final al tricourilor dupa care o sa si dam comanda. Asteptam sugestii desi eu as propune sa ramanem la forma initiala a tricourilor, respectiv, cele rosii pe care le avem, dar sa mai adaugam logoul pe maneca. Fontul, nu o sa fie cel facut de dan, ci acelasi font folosit la parasolar/baner/stickere. Ca sa nu creeam o confuzie !

Va multumesc!
CCY

Romario2004 23-09-09 13:47

7 Attachment(s)
Salut...

Dupa cum am spus, am facut si eu cateva modele de tricouri pe care le atasez:

Fac cateva mentiuni (care este ideea mea):

- numarul sa fie pe maneca stanga (partea care se vede pe geam cand esti la volan :D), iar logo-ul pe cea dreapta;
- fiecare o sa-si aleaga un numar (de exemplu, eu o sa-mi aleg 83);
- scrisul alb, fata de cel galben, se vede mult mai bine pe fundalul negru;
- numarul din fata se mai poate pune si pe partea de jos a tricoului pe partea dreapta.

Cam atat... deocamdata

Si cat ar costa un tricou?

danielS777 23-09-09 14:33

Quote:

Originally Posted by Romario2004 (Post 2662857)
Salut...

Dupa cum am spus, am facut si eu cateva modele de tricouri pe care le atasez:

Fac cateva mentiuni (care este ideea mea):

- numarul sa fie pe maneca stanga (partea care se vede pe geam cand esti la volan :D), iar logo-ul pe cea dreapta;
- fiecare o sa-si aleaga un numar (de exemplu, eu o sa-mi aleg 83);
- scrisul alb, fata de cel galben, se vede mult mai bine pe fundalul negru;
- numarul din fata se mai poate pune si pe partea de jos a tricoului pe partea dreapta.

Cam atat... deocamdata

Si cat ar costa un tricou?

Dragute...dar cele cu nr mare pe spate da nasol, nu suntem fotbalisti.
Da-mi un pm cu adresa ta de email sa-ti trimit font-urile cu care lucram noi.
Ne-am decis pe 2 font-uri si am vrea sa fie stabile.

Eu am posibilitatea sa printez modelele de tricouri si la urmatoarea intalnirea le-am putea prezenta si sa decidem cum ar fi mai ok.

FoX_BvStreetracing 23-09-09 15:09

Quote:

Originally Posted by danielS777 (Post 2662998)
Dragute...dar cele cu nr mare pe spate da nasol, nu suntem fotbalisti.
Da-mi un pm cu adresa ta de email sa-ti trimit font-urile cu care lucram noi.
Ne-am decis pe 2 font-uri si am vrea sa fie stabile.

Eu am posibilitatea sa printez modelele de tricouri si la urmatoarea intalnirea le-am putea prezenta si sa decidem cum ar fi mai ok.

Asa cred ca este cel mai bine, faceti schimb de fonturi si printati ideile pana la urmatoarea intalnire unde o sa stabilim exact ce forma v-or lua tricourile!

FoX_BvStreetracing 23-09-09 15:15

PS:
Costul unui tricou o sa se calculeze in functie de cate imprimeuri o sa stabilim ca sunt necesare pe aceste tricouri! In mare cred ca o sa se ajunga la 40/45 de lei pe tricou!

florea 318i e30 23-09-09 20:07

5 Attachment(s)
am pus si eu neste poze:D si cu motorasu si aporopo chiar vreau nr 88 pe tricou, si fiecare ce nr vrea nu?

FoX_BvStreetracing 23-09-09 23:54

Da, fiecare isi poate pune la cerere absolut orice numar atata timp cat acesta nu se repeta in cadrul clubului! Asa ca... 46 e luat deja :-p

Romario2004 24-09-09 08:40

Si eu imi iau numarul... dupa cum am spus si mai sus il iau pe 83 :D

didi777 24-09-09 21:34

3 Attachment(s)
Sa-mi prezint si eu ideea de tricou...

- fata:
Attachment 1100222

- spate, in 2 variante:
Attachment 1100223 Attachment 1100224

Si as prefera si eu nr 7 ;)

Agressive 24-09-09 22:22

Noi suntem infintati de 2 luni si avem tricouri sa va dau o ideie noi avem Nikurile pe piept in fata dreapta pe spate Agressive Racing Team si pe umeri mai jos pe ambele brate nr de la masina

FoX_BvStreetracing 24-09-09 23:29

Avem si noi tricouri, dar ne gandeam sa facem ceva nou. Merci frumos de idee, o sa luam in calcul si aceasta varianta! In rest, cum merge cu clubul?

db_freak 24-09-09 23:34

de imprimeuri ma ocup eu , m-am saturat de tricouri care se fac carpe la prima spalare , vor fi simple nu impopotonate , de imprimat sigla e mai greu ca trebuie vectorizata ....
la urmatoare intalnire discutam exact c si cum ...
imi place ca asa cum am discutat intr-o intalnire mai de demult membrii incep sa isi dea interesul ... :D

Romario2004 25-09-09 10:39

Quote:

Originally Posted by db_freak (Post 2667155)
de imprimeuri ma ocup eu , m-am saturat de tricouri care se fac carpe la prima spalare , vor fi simple nu impopotonate , de imprimat sigla e mai greu ca trebuie vectorizata ....
la urmatoare intalnire discutam exact c si cum ...
imi place ca asa cum am discutat intr-o intalnire mai de demult membrii incep sa isi dea interesul ... :D

app de intalniri... pe cand urmatoarea? :?:

FoX_BvStreetracing 25-09-09 14:01

Urmatoarea intalnire o sa aiba loc weekendul viitor! Data , locul si ora intalnirii o sa o primeasca fiecare in parte prin sms. Asa ca, va rog sa-mi dati pe PM nr. voastre de tel ca sa va pot contacta!

Va multumesc
CCY

Hellix 25-09-09 19:47

hmmm buna ideea cu tricourile dar macar sa le facem din ceva mai bun sa tina.....si zic "parerea mea" ca nu a trebui sa le supraincarcam cu toate chestile sa nu devenim precum un pom de craciun...:D

All times are GMT +2. The time now is 16:38.

- Copyright 2026 4Tuning