![]() |
Re: ACCELERATE PROJECT
Ideea cu tricourile este ok. La urmatoarea intalnire adunam si banii pentru tricouri!
O sa hotaram impreuna formatul final al tricourilor dupa care o sa si dam comanda. Asteptam sugestii desi eu as propune sa ramanem la forma initiala a tricourilor, respectiv, cele rosii pe care le avem, dar sa mai adaugam logoul pe maneca. Fontul, nu o sa fie cel facut de dan, ci acelasi font folosit la parasolar/baner/stickere. Ca sa nu creeam o confuzie ! Va multumesc! CCY |
7 Attachment(s)
Salut...
Dupa cum am spus, am facut si eu cateva modele de tricouri pe care le atasez: Fac cateva mentiuni (care este ideea mea): - numarul sa fie pe maneca stanga (partea care se vede pe geam cand esti la volan :D), iar logo-ul pe cea dreapta; - fiecare o sa-si aleaga un numar (de exemplu, eu o sa-mi aleg 83); - scrisul alb, fata de cel galben, se vede mult mai bine pe fundalul negru; - numarul din fata se mai poate pune si pe partea de jos a tricoului pe partea dreapta. Cam atat... deocamdata Si cat ar costa un tricou? |
Quote:
Da-mi un pm cu adresa ta de email sa-ti trimit font-urile cu care lucram noi. Ne-am decis pe 2 font-uri si am vrea sa fie stabile. Eu am posibilitatea sa printez modelele de tricouri si la urmatoarea intalnirea le-am putea prezenta si sa decidem cum ar fi mai ok. |
Quote:
|
PS:
Costul unui tricou o sa se calculeze in functie de cate imprimeuri o sa stabilim ca sunt necesare pe aceste tricouri! In mare cred ca o sa se ajunga la 40/45 de lei pe tricou! |
5 Attachment(s)
am pus si eu neste poze:D si cu motorasu si aporopo chiar vreau nr 88 pe tricou, si fiecare ce nr vrea nu?
|
Da, fiecare isi poate pune la cerere absolut orice numar atata timp cat acesta nu se repeta in cadrul clubului! Asa ca... 46 e luat deja :-p
|
Si eu imi iau numarul... dupa cum am spus si mai sus il iau pe 83 :D
|
3 Attachment(s)
Sa-mi prezint si eu ideea de tricou...
- fata: Attachment 1100222 - spate, in 2 variante: Attachment 1100223 Attachment 1100224 Si as prefera si eu nr 7 ;) |
Noi suntem infintati de 2 luni si avem tricouri sa va dau o ideie noi avem Nikurile pe piept in fata dreapta pe spate Agressive Racing Team si pe umeri mai jos pe ambele brate nr de la masina
|
Avem si noi tricouri, dar ne gandeam sa facem ceva nou. Merci frumos de idee, o sa luam in calcul si aceasta varianta! In rest, cum merge cu clubul?
|
de imprimeuri ma ocup eu , m-am saturat de tricouri care se fac carpe la prima spalare , vor fi simple nu impopotonate , de imprimat sigla e mai greu ca trebuie vectorizata ....
la urmatoare intalnire discutam exact c si cum ... imi place ca asa cum am discutat intr-o intalnire mai de demult membrii incep sa isi dea interesul ... :D |
Quote:
app de intalniri... pe cand urmatoarea? :?: |
Urmatoarea intalnire o sa aiba loc weekendul viitor! Data , locul si ora intalnirii o sa o primeasca fiecare in parte prin sms. Asa ca, va rog sa-mi dati pe PM nr. voastre de tel ca sa va pot contacta!
Va multumesc CCY |
hmmm buna ideea cu tricourile dar macar sa le facem din ceva mai bun sa tina.....si zic "parerea mea" ca nu a trebui sa le supraincarcam cu toate chestile sa nu devenim precum un pom de craciun...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning