![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
arata super marfa cu bashketzii astia...niste pasaje d'alea nebune pe spate si s'a terminat tot.bafta >:D<
|
frumos...
vei avea la final o super Dacie... P.S. cand va veni vorba de tabla eu zic sa te pregatesti pentru ce este mai rau, si sa speri pentru mai bine:D. |
Quote:
urmeaza sa-i fac directia si sunt multumit:-P si evident sudate pasajele unde sa crapat de la mica evazar a aripilor si facute mai frumos evazarile alea... momentan e de nevoie cum sar zice... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
cam la asa ceva ma refeream...:-)
un pic umflate asa8) |
Re: Sexy braileanca B 44 DVL
2 Attachment(s)
DVL-u` in actiune
|
Quote:
nu mai are voie omu sa faca curatenie in masina de paparatzi:lol: |
tu curatenie???????????nu imi vine sa cred...........:)))
|
Quote:
|
frumos fa jantele albe si da coditza aia de 1310 jos si e tzipla :D
|
Quote:
legat de roti, daca ar fi sa le vopsesc sigur nu le fac alb ca toti care fac "tuning" fac rotile albe si mi-sa taiat de alb la roti... a fost misto odata acum o consider o tiganie....mai alea la masinile albe.... si in plus de asta imi plac asa gri cum sunt ele.... nu sar in evidenta asa de mult:D |
usor usor se scurteaza lista cu modificarii:)bafta in continuare
|
Super jantele, o vopsea ca la carte ii mai trebuie daciei tale, si ar arata si mai super, atunci ar fi gata de sedinta foto. Keep up the good work!
|
ii sta bine la cotoarba:D.......bv
|
Quote:
am rezolvat problema cu infrantul:D era de la repartitor:) am umblat pe la el si acum merge mai libera.... am reglat si pedala sa fie mai sus(i-am scos jocul ala pana acctioneaza pompa) si cand o sa am timp o sa dau etrieri spate jos sai curat un pic ca am impresia ca pistonasele raman blocate si merge infranata.... pe viitor urmeaza o pompa mai mare si refacuta toata directia, am deja alta caseta care o sa o reconditionez si o sa montez capete de bara noi cu tot tacamul:D |
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
- Copyright 2026 4Tuning