![]() |
Re: CLUB NOU MAK MOTORSPORT BRAILA
Si eu de asemenea..o sa iasa beton..
|
Locatia ?
|
Gata sunt acolo, azi mi-am pus planetarele bune si maine pun cablul la frana de mana!:D:D:D
poate vine AGA cu ceva sa sparga gura targului! hai mai repede mai, k se intarata pisicile prin orash si trebuie sa le traga cineva "serios" de coada!:D |
locatia exacta cu detalii si poze ..va fi postata un pic mai tarziu..pregatim o surpriza..daca iese OK..daca nu ..iar OK
|
Quote:
|
salut..Vin si eu cu promovarea voastra...sunt verisorul lui GL 69 DAO invitatul special si mi-a dat linku de la forum,si am pus anunt la mine pe site, daca vreti sa vedeti,am facut si un afis... AICI e siteul, si as dori sa va promovez la orice eveniment...Astept raspuns din partea voastra.Multumesc si bafta la eveniment pentru totii.Voi posta poze si filme de la eveniment la mine pe site
|
Quote:
|
EBXu si "cutiuta neagra" prezenti...:-)
|
ms NashUL , am cursele si eu in sange,doar am neamuri cu acelasi sange :)) va asteptam la Braila... scucces cu evenimentul si sa speram sa fie vreme frumoasa si sa fie multa populatie si participanti.
As dori un organizator daca ar putea sa imi dea un PM cand va aparea lista de inscriere si date despre locatie si unde se pot inscrie pentru a baga pe site...multumesc mult |
Ai PM de la mine.
Vom posta toate informatiile necesare inscrierii si locatia cat de curand posibil..pana atunci tot ceea ce trebuie e deja scris..:) |
primti cu TBC-u??
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote: